رئیس اتحادیه غذاهای سنتی: کباب زیر ۱۰۰ هزار تومان بیماری‌زا است

رئیس اتحادیه کباب و غذاهای سنتی هشدار داد که چلوکباب‌هایی که زیر ۱۰۰ هزار تومان فروخته می‌شوند، نه تنها خطرناک بلکه فسادآمیز هستند.

به گزارش تابش کوثر، حسین محمدی رئیس اتحادیه کباب و غذاهای سنتی گفت: بعضی از رستوران‌ها به‌خاطر سود بیشتر، غذاهای ناسالم به مردم می‌فروشند که این موضوع می‌تواند عامل بسیاری از بیماری‌ها، از جمله سرطان‌ها باشد. «چطور ممکن است با گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان، کباب سیخی ۶۰ یا ۷۰ هزار تومانی به مردم داده شود؟»

چلوکباب‌های زیر ۱۰۰ هزار تومان در کشور واقعاً سم است. امروز بیماری سرطان در کشور شیوع زیادی پیدا کرده و به گفته وزارت بهداشت، مصرف مواد غذایی ناسالم عامل بسیاری از بیماری‌ها، از جمله سرطان، شده است. در تهران، تعداد داروخانه‌ها حتی از بقالی‌ها بیشتر شده و بیشتر آن‌ها به‌صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند. وزارت بهداشت و اساتید مربوطه می‌گویند که بخش زیادی از این بیماری‌ها به دلیل غذای ناسالمی است که در جامعه عرضه می‌شود.

وی افزود: «غیرمنصفانه است که برای سود بیشتر، غذایی ناسالم به خانواده‌ها بدهیم و باعث بیماری در جامعه شویم.» محمدی همچنین به فروش غذاهای ارزان‌قیمت و بی‌کیفیت اشاره کرد و گفت: «امروز در کشور، یک ظرف یک‌بار مصرف با دو عدد گوجه‌فرنگی، ۲۰ هزار تومان قیمت دارد، در حالی که واقعاً نمی‌دانیم این غذاها از چه موادی درست شده‌اند.»

رئیس اتحادیه کباب و غذاهای سنتی در ادامه گفت: «با توجه به قیمت گوشت کیلویی ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان، چطور ممکن است که دو سیخ کباب ۱۰۰ گرمی با برنج، ظرف یک‌بار مصرف، کره و زعفران به قیمت ۷۰ هزار تومان فروخته شود؟ این معادلات اصلاً منطقی نیست.»

در همین راستا، وزارت بهداشت کشور پیش‌تر اعلام کرده بود که مصرف غذاهای ناسالم می‌تواند موجب بروز انواع بیماری‌ها از جمله سرطان شود. «آلودگی‌های غذایی و استفاده از مواد اولیه غیرمجاز و غیر بهداشتی یکی از مهم‌ترین تهدیدات به‌سلامت عمومی است.»

م/۱۱۰

کد خبر 141084

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha