۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۲
دلار از اوج فاصله گرفت

در حالی که سرمایه‌گذاران با نگرانی در انتظار انتشار گزارش مالی سه‌ماهه شرکت انویدیا هستند، ارزش دلار در بازارهای جهانی با افت مواجه شد. 

به گزارش تابش کوثر، بازارهای جهانی روز چهارشنبه با چشمانی نگران به گزارش سه‌ماهه شرکت انویدیا، یکی از ارزشمندترین غول‌های فناوری، چشم دوخته‌اند. 
سهام این شرکت در روز گذشته ۴.۹ درصد رشد کرد و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد نوسانات شدیدی در قیمت این سهام ممکن است رخ دهد.  
انویدیا که به دلیل تولید تراشه‌های پیشرفته برای هوش مصنوعی شهرت دارد، نقش مهمی در تعیین مسیر بازارهای فناوری ایفا می‌کند.  
ارزش دلار آمریکا، که اخیراً به اوج یک‌ساله خود رسیده بود، در روزهای اخیر روند کاهشی داشته است.  
دلار با افت ارزش خود به ۱۰۶.۱۹ رسید، در حالی که پیش‌تر در رقم ۱۰۷.۰۷ معامله می‌شد.  
تحلیلگران می‌گویند انتظارات از سیاست‌های اقتصادی ترامپ و تأثیر احتمالی گزارش انویدیا بر بازار، از عوامل اصلی این کاهش است.  
شاخص نزدک که به شدت تحت تأثیر شرکت‌های فناوری است، روز سه‌شنبه ۱ درصد افزایش داشت و معاملات آتی آن نیز ۰.۲ درصد رشد نشان داد.  
هم‌زمان، پیش‌بینی‌ها از عملکرد مالی انویدیا نگرانی‌هایی ایجاد کرده است، چرا که انتظارات از این شرکت به شدت افزایش یافته و ممکن است کوچک‌ترین نشانه‌ای از کاهش رشد، بازارها را ناامید کند.  
کارشناسان بر این باورند که گزارش انویدیا و اظهارات مدیران این شرکت درباره آینده هوش مصنوعی و فناوری، می‌تواند تأثیر چشم‌گیری بر ارزش دلار و سهام در روزهای آینده داشته باشد.  
 
م/۱۱۰*
کد خبر 130370