۶ خوراکی برای تقویت سیستم ایمنی بدن در فصل سرما

با آغاز فصل سرما و شیوع آنفلوآنزا و سرماخوردگی، تقویت سیستم ایمنی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. متخصصان تغذیه با استناد به تحقیقات علمی، ۶ خوراکی را معرفی می‌کنند که می‌توانند به بدن در مقابله با ویروس‌ها و بیماری‌ها کمک کنند.

به گزارش تابش کوثر و به نقل از "نیوزویک"، با روزهای کوتاه و سرد و استرس‌های مربوط به آماده شدن برای تعطیلات کریسمس، بدن انسان در برابر عفونت‌ها آسیب‌پذیرتر می‌شود. اما چه خوراکی‌هایی می‌توانند سیستم ایمنی را تقویت کنند؟ نیوزویک با چند کارشناس تغذیه صحبت کرده است تا ۶ خوراکی برای این هدف معرفی شود.

گوشت گاو:

امی گودسون، متخصص تغذیه، گوشت گاو را به‌خاطر داشتن روی (زینک) توصیه می‌کند؛ ماده‌ای کلیدی برای عملکرد سیستم ایمنی. فقط ۳ اونس گوشت گاو ۳۹٪ نیاز روزانه بدن به روی را تامین می‌کند و همچنین سرشار از پروتئین، آهن، ویتامین‌های گروه B و آمینواسیدهاست. او پیشنهاد می‌کند گوشت گاو را همراه سبزیجات و سیب‌زمینی شیرین یا قارچ مصرف کنید.

کلم بروکلی:

این سبزی حاوی بتاکاروتن است که التهاب را کاهش و عملکرد ایمنی را افزایش می‌دهد. سارا روون، متخصص تغذیه، می‌گوید مصرف منظم بروکلی می‌تواند مدت زمان عفونت‌های تنفسی فوقانی را کاهش دهد.

فلفل دلمه‌ای:

سرشار از ویتامین C است که فعالیت گلبول‌های سفید و دفاع ایمنی بدن را تحریک می‌کند. توصیه می‌شود با گوشت گاو ترکیب شود، مثلاً در فلفل دلمه‌ای پر شده با گوشت.

گلابی:

گلابی، به‌ویژه در فصل سرما و آنفلوآنزا، ویتامین C و K دارد که سیستم ایمنی را تقویت، زخم‌ها را سریع‌تر درمان و از کمبود آهن جلوگیری می‌کند. گلابی همچنین التهاب را کاهش داده و به سلامت قلب و روده کمک می‌کند.

پرتقال:

پرتقال منبع عالی ویتامین C است که فعالیت سلول‌های ایمنی را حفظ می‌کند. جیزلا بوویه، متخصص تغذیه، مصرف آب‌میوه تازه پرتقال را توصیه می‌کند که علاوه بر ویتامین C، فولات، پتاسیم و دیگر مواد مغذی ضروری را تامین می‌کند و تقریبا ۹۰٪ آن آب و بدون شکر افزوده است.

خوراکی‌های تخمیری:

ماست و سبزیجات تخمیری برای روده مفیدند و روده، نقش کلیدی در سیستم ایمنی دارد. روون می‌گوید اکثر سلول‌های ایمنی در روده قرار دارند، بنابراین مصرف غذاهای دوستدار روده مثل ماست، کلم ترش و کیمچی می‌تواند عملکرد ایمنی را تقویت کند. کلی اسپرینگر، کارشناس تغذیه، تایید می‌کند که تنوع میکروبیوم سالم روده، پاسخ آنتی‌بادی را افزایش و علائم عفونت تنفسی فوقانی را کاهش می‌دهد.

این ۶ خوراکی، با پشتوانه علمی، می‌توانند بخش مهمی از برنامه غذایی شما برای تقویت سیستم ایمنی در فصل سرما باشند.

انتهای پیام/ Z110

کد خبر 142541

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha