موافقت پلیس با لغو طرح ترافیک در روزهای تعطیل 

 رئیس پلیس راهور تهران اعلام کرد که در شرایطی که به‌دلیل گرمای شدید هوا و با هدف صرفه‌جویی در مصرف انرژی تهران تعطیل است ضرورتی برای اجرای طرح‌های ترافیکی وجود ندارد و پلیس با لغو این طرح‌ها موافق است.

به گزارش تابش کوثر، بر اساس اطلاعیه رسمی استانداری تهران، چهارشنبه هفته جاری برابر با ۱۵ مرداد، استان تهران به‌دلیل شدت گرمای هوا و به‌منظور مدیریت مصرف انرژی تعطیل خواهد بود.
این دومین بار در تابستان امسال است که چنین تصمیمی اتخاذ می‌شود. با وجود تعطیلی مشابه دو هفته پیش، طرح‌های ترافیکی همچنان در شهر اجرا شد که باعث سردرگمی برخی شهروندان شد.
سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور، رئیس پلیس راهور پایتخت، درباره وضعیت طرح ترافیک در روز چهارشنبه گفت: «در چنین روزهایی اجرای طرح ترافیک ضرورتی ندارد و پلیس موافق لغو آن در روزهای تعطیل است.»
وی افزود: «قاعدتاً زمانی که دولت روزی را به‌صورت رسمی تعطیل اعلام می‌کند، ما در پلیس راهور نیز با عدم اجرای طرح در این ایام موافق هستیم.»
موسوی‌پور در ادامه با اشاره به اینکه تصمیم‌گیری درباره اجرای یا لغو طرح‌های ترافیکی در حوزه اختیارات شورای ترافیک تهران است، تصریح کرد: «شورای ترافیک متشکل از نمایندگان شهرداری، استانداری، پلیس و سایر نهادهای مرتبط است و این شورا باید بر اساس اطلاعیه‌های رسمی دولت و با هدف تسهیل تردد مردم تصمیم‌گیری کند.»
بر اساس اعلام قبلی، دو طرح «ترافیک» و «کنترل آلودگی هوا» به‌صورت روزانه در محدوده مرکزی پایتخت اجرا می‌شوند. ورود به این محدوده‌ها منوط به ثبت‌نام در سامانه «تهران من» و شارژ حساب شهروندی است.
محدوده طرح ترافیک از شمال به خیابان مطهری، از جنوب به خیابان شوش، از غرب به خیابان کارگر و از شرق به خیابان‌های شریعتی و ۱۷ شهریور محدود می‌شود.
محدوده طرح کنترل آلودگی هوا نیز از شمال به بزرگراه همت، از شرق به بزرگراه امام علی(ع)، از جنوب به بزرگراه بعثت و از غرب به بزرگراه‌های نواب و چمران منتهی می‌شود.
ساعات اجرای طرح ترافیک در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۶:۳۰ صبح تا ۱۸ عصر است. در روزهای پنجشنبه، طرح ترافیک اجرا نمی‌شود و تنها طرح کنترل آلودگی هوا از ساعت ۶:۳۰ تا ۱۳ اجرا می‌شود.

م/۱۱۰

کد خبر 141901

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha