به گزارش تابش کوثر، در ادامهی انزوای جهانی رژیم صهیونیستی و شدت گرفتن فشار افکار عمومی، ۲۵ کشور جهان در بیانیهای مشترک خواستار پایان فوری تجاوز وحشیانه رژیم اسرائیل به غزه شدند. در این بیانیه، از کشتار کودکان و غیرنظامیان و جلوگیری از ارسال کمکهای انسانی به عنوان جنایات غیرقابل پذیرش نام برده شده است.
۲۵ کشور از جمله بریتانیا، ژاپن، استرالیا، کانادا و شماری از کشورهای اروپایی در بیانیهای مشترک که روز دوشنبه منتشر شد، اعلام کردند که «جنگ در غزه باید فوراً پایان یابد.»
وزرای خارجه این کشورها اعلام کردند: «رنج غیرنظامیان در غزه به عمق تازهای رسیده است.» آنان با اشاره به کشتار غیرنظامیان، از جمله کودکان، به دلیل تلاش برای دستیابی به آب و غذا، سیاستهای رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.
در این بیانیه، کشته شدن بیش از ۸۰۰ فلسطینی که در تلاش برای دریافت کمک بودند، «هولناک» توصیف شد.
این کشورها تأکید کردند که ممانعت اسرائیل از ارسال کمکهای حیاتی، غیرقابلقبول است و این رژیم باید به تعهدات خود بر اساس قوانین بینالمللی بشردوستانه عمل کند.
رژیم اشغالگر صهیونیستی طبق معمول، در واکنش به این بیانیه، آن را «غیرواقعبینانه» خواند و مدعی شد که «مسئولیت ادامه جنگ بر عهده حماس است.»
این در حالی است که آمارهای رسمی وزارت بهداشت غزه و دفتر حقوق بشر سازمان ملل نشان میدهد بیش از ۵۹ هزار فلسطینی در حملات بیوقفه ارتش صهیونیستی جان خود را از دست دادهاند که بخش عمدهای از آنها کودکان و زنان هستند.
در بیانیه مشترک همچنین آمده است که رژیم اسرائیل با انحصار کمکرسانی از طریق یک نهاد آمریکایی به نام بنیاد بشردوستانه غزه، و با شلیک مستقیم به سوی مردم گرسنهای که بهدنبال کمک هستند، عملاً در حال اجرای یک سیاست نسلکشی است.
از زمان آغاز فعالیت این بنیاد، صدها فلسطینی در صف دریافت کمک با گلوله نظامیان اسرائیلی به شهادت رسیدهاند.
در حالیکه آمریکا و آلمان در این بیانیه حضور نداشتند، نمایندگان این دو کشور نیز ناچار به اعتراف به وخامت اوضاع شدند. وزیر خارجه آلمان در گفتوگو با همتای اسرائیلی خود، نگرانی شدید کشورش از وضعیت فاجعهبار انسانی در غزه را اعلام کرد.
نماینده آمریکا در اسرائیل، مایک هاکبی، نیز در واکنشی عصبی و انفعالی، اعتراض کشورها به جنایات اسرائیل را «شرمآور» توصیف کرد.
سازمان ملل متحد بارها اعلام کرده است که هیچ سندی مبنی بر سواستفاده حماس از کمکهای بشردوستانه وجود ندارد، در حالی که رژیم اسرائیل، برخلاف ادعاهای خود، نهتنها راه ورود کمک را بسته، بلکه کاروانهای امدادی را نیز هدف قرار داده است.
در پایان، بیانیه ۲۵ کشور با درخواست آتشبس فوری و حمایت از راهحل سیاسی برای پایان دائمی جنگ، خواستار فشار بیشتر بر اسرائیل برای توقف نسلکشی در غزه شد.
م/۱۱۰*
۳۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۰

دولتهای غربی نیز سرانجام در برابر جنایات اسرائیل لب به اعتراض گشودند و سیاستهای غیرانسانی و نسلکشی تلآویو را محکوم کردند.
کد خبر 141781
نظر شما