کشف بیش از ۱۱۳ هزار داروی تاریخ‌گذشته در سعادت‌آباد

در پی عملیات پلیسی در شمال‌غرب تهران، بیش از ۱۱۳ هزار قلم داروی تاریخ‌مصرف‌گذشته از یک داروخانه در منطقه سعادت‌آباد کشف شد.

به گزارش تابش کوثر، سرهنگ کارآگاه اسماعیل عبدی، جانشین پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، اعلام کرد: «با اقدامات فنی و اطلاعاتی، محل نگهداری و فروش داروهای تاریخ‌گذشته در سعادت‌آباد شناسایی و کشف شد.»

وی افزود: «بر اساس تحقیقات، مشخص شد مقادیری از این داروها در یکی از داروخانه‌های این منطقه دپو شده و با وجود گذشت تاریخ مصرف، همچنان در چرخه توزیع قرار دارند.»

به گفته عبدی، مأموران پلیس پس از بازرسی از محل، متوجه شدند که این داروخانه اقدام به نگهداری و فروش حجم زیادی از داروهای داخلی و خارجی تاریخ‌گذشته کرده‌ است.

هیچ‌کدام از این داروها در سامانه‌های رسمی ثبت نشده‌اند و مدارک گمرکی نیز متعلق به سال‌های گذشته است.

وی ادامه داد: «بخش زیادی از این داروها به‌دلیل نگهداری در شرایط نامناسب، می‌تواند سلامت مصرف‌کنندگان را به‌طور جدی تهدید کند.»

در این عملیات، در مجموع ۱۱۳ هزار و ۳۷۷ قلم انواع داروی تاریخ‌مصرف‌گذشته کشف شد.

برای متهم پرونده قضایی تشکیل و وی به مراجع قضایی معرفی شد.

سرهنگ عبدی هشدار داد: «مصرف داروهای قاچاق یا تاریخ‌گذشته، به‌دلیل نداشتن استانداردهای لازم، می‌تواند موجب بروز بیماری‌ها و آسیب‌های جدی به سلامت شهروندان شود.»

وی در پایان از مردم خواست هرگونه موارد مربوط به احتکار یا قاچاق کالا را از طریق شماره‌های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ و ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ به پلیس امنیت اقتصادی اطلاع دهند.

م/۱۱۰

کد خبر 141200

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha