به گزارش تابش کوثر، ذبیحالله خداییان، رئیس سازمان بازرسی کل کشور در گفتوگو با ایرنا گفت: «امسال سهمیه تسهیلات ازدواج حدود ۲۰۰ همت است که تاکنون حدود ۶۵ همت معادل ۳۳ درصد به ۱۹۴ هزار و ۳۴۶ نفر از متقاضیان اعطا شده است.»
او افزود: «با وجود این پرداختها، بیش از ۶۰۴ هزار نفر همچنان در صف انتظار وام ازدواج هستند و حتی در صورت پرداخت کامل سهمیه ۲۰۰ همتی، باز هم عدهای از متقاضیان پشت نوبت باقی میمانند.»
خداییان درباره تسهیلات فرزندآوری نیز توضیح داد: «برای این وام ۵۳ همت اختصاص یافته که تاکنون ۱۵.۸ همت معادل ۳۰ درصد به ۱۷۵ هزار نفر پرداخت شده است، اما بیش از ۵۲۲ هزار نفر همچنان در صف دریافت وام فرزندآوری قرار دارند.»
او با تاکید بر اینکه یکی از تکالیف قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» اعطای این تسهیلات است، خاطرنشان کرد: «بانک مرکزی و بانکها همکاری خوبی داشتهاند، اما منابع مالی پیشبینیشده پاسخگوی حجم بالای متقاضیان نیست.»
م/۱۱۰
نظر شما