به گزارش تابش کوثر و به نقل از رسانه «الامارات الیوم»، مراسم سالانه معرفی برترینهای لیگ فوتبال حرفهای امارات در هتل قصر الامارات «ماندارین اورینتال» ابوظبی برگزار شد. در این مراسم که با حضور ستارگان فوتبال، نمایندگان باشگاهها و اصحاب رسانه همراه بود، برندگان جوایز فصل گذشته معرفی و تقدیر شدند.
جوایز شامل بخشهایی چون توپ طلایی بهترین بازیکن، پسر طلایی بهترین بازیکن زیر ۲۳ سال، دستکش طلایی بهترین دروازهبان، بهترین مربی، بهترین بازیکن به انتخاب هواداران، بهترین گل فصل، برتری در حرفهایگری و اخذ مجوز، لیگ هواداران، کفش طلایی آقای گل و عناوین فردی در جامهای داخلی بود.
سردار آزمون با پشت سر گذاشتن مهدی قایدی از اتحاد کلباء و کایو لوکاس از الشارجه، توپ طلایی بهترین بازیکن فصل را به دست آورد. آزمون نقش مهمی در قهرمانی شباب الاهلی ایفا کرد و در این فصل ۱۱ گل و ۷ پاس گل به ثبت رساند. گویلهرمه دا سیلوا، همتیمی آزمون، جایزه پسر طلایی بهترین بازیکن زیر ۲۳ سال را به دست آورد. حمد المقبالی، دروازهبان جوان شباب الاهلی، دستکش طلایی را تصاحب کرد و پائولو سوزا، سرمربی پرتغالی این تیم، به عنوان بهترین مربی شناخته شد.
جوایز هواداری به محمد الننی، بازیکن الجزیره، برای بهترین بازیکن و به نبیل فقیر، همتیمی او، برای زیباترین گل فصل رسید. لابا کُدجو از العین با ۲۰ گل کفش طلایی آقای گلی را گرفت. رامون میرِز از الجزیره آقای گل جام اتحادیه شد و منصور المنهالی از الوحده عنوان آقای گل لیگ زیر ۲۳ سال را کسب کرد. در بخش باشگاهی، الجزیره جایزه برتری در حرفهایگری را گرفت و العین عنوان لیگ هواداران را به دست آورد.
آزمون پس از دریافت جایزه گفت: «خوشحالم و احساس بسیار خوبی دارم و شاید از خوشحالی خوابم نبرد. از همه تشکر میکنم؛ از همتیمیها، رئیس باشگاه، هواداران، سرمربی و همسرم. امیدوارم این مسیر ادامه داشته باشد و بازهم بدرخشم. هدف اصلی من در فصل بعد، کسب جامهای بیشتر با تیم است.»
شباب الاهلی با تصاحب توپ طلایی، پسر طلایی، دستکش طلایی و بهترین مربی، پرافتخارترین تیم این مراسم بود و فصل را با چهار قهرمانی، از جمله لیگ، به پایان رساند.
م/۱۱۰*
نظر شما