سه کشته در پی خروج قطار مسافربری از ریل در جنوب آلمان

در پی خروج یک قطار مسافربری از ریل در ایالت بادن-وورتمبرگ در جنوب غربی آلمان، دست‌کم سه نفر جان خود را از دست دادند و چندین تن دیگر زخمی شدند.

به گزارش تابش کوثر، به گفته منابع پلیس، عصر روز یک‌شنبه قطار مسافربری حامل حدود ۱۰۰ مسافر حوالی ساعت ۱۸:۱۰ به وقت محلی، در منطقه‌ای جنگلی در نزدیکی شهر ریدلینگن از ریل خارج شد.
پلیس ابتدا اعلام کرد که چهار نفر در این حادثه جان باخته‌اند، اما بعداً این آمار را به سه کشته اصلاح کرد. مقامات از ارائه جزئیات بیشتر درباره شمار دقیق زخمی‌ها و وضعیت آنان خودداری کردند.
شرکت راه‌آهن دولتی آلمان دویچه‌بان نیز در بیانیه‌ای ضمن تأیید کشته و زخمی شدن شماری از مسافران، اعلام کرد: «دو واگن قطار به دلایلی که هنوز مشخص نشده از ریل خارج شده‌اند.» این شرکت افزود تحقیقات درباره علت حادثه در جریان است و تردد در مسیر حادثه‌دیده به طول ۴۰ کیلومتر متوقف شده است.
برخی رسانه‌های آلمان احتمال داده‌اند رانش زمین در اثر طوفان‌های شدید در منطقه، علت اصلی حادثه باشد.
قطار سانحه‌دیده از شهر زیگمارینگن به سمت اولم در حال حرکت بود که در منطقه‌ای جنگلی از ریل خارج شد. تصاویر منتشرشده از محل حادثه، واگن‌های زرد و خاکستری قطار را در حالی که واژگون شده‌اند، نشان می‌دهد.
شبکه محلی SWR گزارش داد که بالگردهای امدادی برای انتقال مجروحان به بیمارستان‌های منطقه به محل اعزام شدند و تیم‌های پزشکی از بیمارستان‌های اطراف در حالت آماده‌باش قرار گرفتند.
فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان، در پیامی در شبکه‌های اجتماعی با خانواده‌های قربانیان ابراز همدردی کرد و نوشت: «با وزرای کشور و حمل‌ونقل در تماس نزدیک هستم و از آنان خواسته‌ام تمام حمایت‌های لازم را به نیروهای امدادی ارائه دهند.»
زیرساخت‌های حمل‌ونقل ریلی در آلمان همواره مورد انتقاد شهروندان این کشور قرار داشته و بسیاری از مسافران از فرسودگی شبکه ریلی، تأخیرهای مکرر و نقص‌های فنی متعدد شکایت دارند. دولت آلمان وعده داده است که در سال‌های آینده صدها میلیارد یورو برای نوسازی زیرساخت‌های ریلی سرمایه‌گذاری کند.
در خرداد سال ۱۴۰۱ نیز حادثه مشابهی در نزدیکی یک اقامتگاه کوهستانی در ایالت بایرن رخ داد که در پی آن چهار نفر جان باختند و ده‌ها نفر زخمی شدند.
مرگبارترین حادثه ریلی در آلمان به سال ۱۹۹۸ بازمی‌گردد؛ زمانی که یک قطار سریع‌السیر شرکت دویچه‌بان در شهر اشده در ایالت نیدرزاکسن از ریل خارج شد و ۱۰۱ نفر کشته شدند.

م/۱۱۰*

کد خبر 141828

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha