به گزارش تابش کوثر ، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای خود را درباره تخلفات چهار باشگاه لیگ برتری اعلام کرد. بر اساس این آرا، باشگاه مس رفسنجان به دلیل تأخیر چهار دقیقهای در ورود به زمین بازی و نقض اصول کلی رفتار، به پرداخت ۴۰ میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شد. این حکم قطعی و غیرقابل تجدیدنظر است.
به گزارش «ورزش سه»، باشگاه استقلال تهران نیز به دلیل تأخیر چهار دقیقهای در ورود به زمین و فحاشی برخی تماشاگران منتسب به این باشگاه علیه بازیکن تیم حریف، به پرداخت ۱۱۰ میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شد. این حکم قابل تجدیدنظر است.
در جریان دیدار استقلال و مس رفسنجان در هفته یازدهم لیگ برتر، تعدادی از تماشاگران استقلال علیه حامد لک، بازیکن مس، شعارهای توهینآمیز دادند. این رفتار بازتاب منفی در رسانهها داشت و مورد انتقاد قرار گرفت.
کمیته انضباطی همچنین علیرضا شعبانی، لیدر باشگاه استقلال، را به دلیل تحریک تماشاگران به فحاشی علیه بازیکن حریف، طبق مواد ۶۰ و ۶۴ آییننامه انضباطی، با محرومیت مواجه کرد.
دو باشگاه دیگر، سپاهان و نساجی مازندران، نیز به دلیل سوء رفتار تیمی و مطابق ماده ۵۸ انضباطی، هر کدام ۳۰ میلیون تومان جریمه شدند.
همچنین مصطفی صداقت، مربی نساجی مازندران، به دلیل رفتار غیرورزشی در جریان بازی با سپاهان، یک جلسه محرومیت تعلیقی دریافت کرد.
م/110
۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۲

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای خود را درباره چهار باشگاه لیگ برتری از جمله استقلال صادر کرد، که بر اساس این احکام، استقلال به دلیل رفتار تماشاگران و تأخیر در ورود به زمین، جریمه نقدی و محرومیت دریافت کرد.
کد خبر 130357