افتتاح هم‌زمان چهار پروژه بزرگ در کرمانشاه با حضور رئیس‌جمهور

در جریان سفر استانی رئیس‌جمهور به کرمانشاه، چهار پروژه کلیدی در حوزه‌های مختلف اقتصادی با حضور وزرای صمت، نیرو و جهاد کشاورزی به‌صورت ویدئوکنفرانسی افتتاح شد.

به گزارش تابش کوثر و به نقل از تسنیم، در نشست رئیس‌جمهور با فعالان اقتصادی استان کرمانشاه، چهار طرح شاخص صنعتی، زیربنایی، کشاورزی و پزشکی با حضور وزرای مرتبط و از طریق ویدئوکنفرانس افتتاح شد.

این پروژه‌ها با هدف توسعه منطقه‌ای، اشتغال‌زایی و مردمی‌سازی اقتصاد طراحی شده‌اند.

نخستین طرح، کارخانه «دانش بافت البرز» است که با مشارکت ۴۰ درصدی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) و ۶۰ درصدی بخش خصوصی راه‌اندازی شده است.

این واحد پیشرفته به تولید ایمپلنت‌های زیستی در شاخه‌های استخوانی، قلبی‌ـ‌عروقی و تاندون‌ـ‌لیگامانی می‌پردازد و به‌عنوان یکی از نوآورانه‌ترین واحدهای صنعت پزشکی کشور شناخته می‌شود.

همچنین با ایجاد بانک بافت ملی، زمینه اشتغال تخصصی برای ۱۰۰ نفر را فراهم کرده است.

پروژه دوم، زیست‌پالایشگاه بیواتانول سوختی شرکت گسترش سوخت سبز زاگرس در شهرک صنعتی بیستون است که با سرمایه‌گذاری بیش از ۶ هزار میلیارد تومان و با مشارکت مردمی از طریق بازار سرمایه به بهره‌برداری رسیده است.

این واحد روزانه ۲۰۰ هزار لیتر بیواتانول و ۶۶ هزار تن کنجاله دام تولید می‌کند و با کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی، الگویی از اقتصاد مردمی به‌شمار می‌آید.

این پروژه برای ۲۳۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.

در بخش زیرساختی، پست ۴۰۰ کیلوولت شهدای بازی‌دراز سرپل ذهاب به همراه توسعه دو خط فیدر ۲۳۰ کیلوولت با سرمایه‌گذاری ۱۵۴۰ میلیارد تومان افتتاح شد.

این پروژه که در کمتر از یک‌سال اجرایی شده است، با هدف تقویت پایداری شبکه برق، تأمین انرژی مناطق گرمسیری و ارتقای زیرساخت‌های خدمات‌رسانی به زائران اربعین راه‌اندازی شده است.

چهارمین پروژه، فاز دوم بزرگ‌ترین باغ سایبان کشور به مساحت ۴۰ هکتار در شهرستان کرمانشاه است که با سرمایه‌گذاری ۷۰ میلیارد تومان و بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند اجرا شده است.

این باغ با ظرفیت تولید سالانه ۲ هزار تن محصول باغی، موجب کاهش ۳۰ درصدی مصرف آب و افزایش ۳ تا ۵ برابری بهره‌وری شده و گامی مؤثر در کشاورزی پایدار و صادرات‌محور به‌شمار می‌رود.

در ادامه برنامه‌های این سفر، صبح امروز نخستین خودروی وارداتی از منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی قصرشیرین به‌صورت رسمی شماره‌گذاری شد.  

این رخداد، نماد آغاز بهره‌برداری از ظرفیت‌های تجاری منطقه و تحقق بخشی از اهداف دولت در توسعه متوازن مناطق مرزی است.

منطقه آزاد قصرشیرین با هدف رونق اقتصادی، اشتغال‌زایی و تقویت صادرات و واردات ایجاد شده و آغاز فعالیت آن، گامی در جهت شکوفایی اقتصادی غرب کشور محسوب می‌شود.
 

م/۱۱۰

کد خبر 141212

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha