به گزارش تابش کوثر و به نقل از تسنیم، با اجراییشدن مصوبه هیئت دولت در تاریخ ۱۷ اردیبهشت مبنی بر آغاز به کار ادارات از ساعت ۶ صبح، تمامی مدارس دولتی و غیردولتی نیز موظف به آغاز فعالیت از همین ساعت شدند.
وزارت آموزش و پرورش در اطلاعیهای اعلام کرد که مدارس باید تا ساعت ۱۳ فعالیت خود را به پایان برسانند.
در مدارس تکنوبته، تعیین ساعت آغاز فعالیت بین ۶ تا ۸ صبح، با نظر مدیر مدرسه و پس از مشورت با والدین انجام خواهد شد؛ با این حال، مدارس باید از ساعت ۶ صبح آمادگی پذیرش دانشآموزان را داشته باشند.
در مدارس دونوبته، آغاز رسمی آموزش از ساعت ۶ صبح الزامی است؛ نوبت اول از ۶ تا ۹:۳۰ و نوبت دوم از ۱۰ تا ۱۳ برگزار میشود.
علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، در پاسخ به انتقادات برخی خانوادهها نسبت به تغییر ساعت مدارس گفت: «پس از مصوبه هیئت دولت، تقاضاهای زیادی از سوی والدین شاغل به ما رسید که فرزندانشان باید همزمان با شروع کار والدین، به مدرسه بروند. این هماهنگی گاه باعث دشواریهایی برای خانوادهها شده است.»
وی با اشاره به ناترازی انرژی در کشور افزود: «امسال با افزایش دما، کاهش بارندگی و مشکلات تولید برق مواجه هستیم. بخشی از این ناترازی با کاهش مصرف انرژی در مدارس قابل جبران است.»
او ادامه داد: «در شیفت عصر، دمای هوا بالاتر است و مصرف انرژی مدارس نیز افزایش مییابد. به همین دلیل، تصمیم هیئت دولت شامل مدارس نیز شد، هرچند با یک هفته تأخیر اجرایی شد تا به زمان پایان سال تحصیلی در دوره ابتدایی نزدیکتر شویم.»
فرهادی با اشاره به آغاز فصل امتحانات در مدارس متوسطه گفت: «تمامی امتحانات نهایی و داخلی در شیفت صبح برگزار میشود. امتحانات پایه نهم نیز که پیشتر در نوبت عصر برگزار میشد، به صبح منتقل شده است.»
وی تصریح کرد: «طبق برنامهریزی انجامشده، تمامی امتحانات پیش از ساعت ۱۳ برگزار خواهند شد.»
فرهادی در پایان تأکید کرد: «قطعاً باز شدن مدارس در ساعت ۶ صبح برای بسیاری از خانوادهها دشوار است، اما باید بپذیریم که شرایط انرژی کشور عادی نیست و برای مدیریت بهتر آن، هیچ مدرسهای مجاز به ادامه فعالیت پس از ساعت ۱۳ نیست.»
م/۱۱۰
نظر شما