پرسپولیس با مدافع پیشین پاری سن ژرمن توافق کرد

سرژ اوریه، مدافع سرشناس فوتبال اروپا که سابقه بازی در تیم‌هایی چون پاری سن ژرمن و ویارئال را دارد، پس از حضور در تمرینات پرسپولیس در ترکیه با این باشگاه به توافق نهایی رسید و برای عقد قرارداد منتظر تأییدیه‌های پزشکی خواهد بود.

به گزارش تابش کوثر و به نقل از مهر، سرژ اوریه مدافع پیشین تیم‌های پاری سن ژرمن فرانسه، ویارئال اسپانیا و ناتینگهام فارست انگلیس، پس از مدتی دوری از میادین به دلیل مصدومیت در گالاتاسرای، به عنوان بازیکن تستی در تمرینات پیش‌فصل پرسپولیس در ترکیه حاضر شد.

عملکرد او در این تمرینات توانست نظر مثبت وحید هاشمیان مربی پرسپولیس را جلب کند. پس از بازگشت کاروان پرسپولیس به تهران، «رضا درویش» مدیرعامل باشگاه جلسه‌ای با این بازیکن برگزار کرد.

در این جلسه، توافق نهایی برای عقد قراردادی یک‌ساله میان باشگاه پرسپولیس و اوریه حاصل شد.

طبق این توافق، اوریه قرار است یکشنبه آینده همراه با پرسپولیس به مرکز پزشکی ایفمارک برود و در صورت تأییدیه‌های پزشکی، قراردادش را نهایی کند.

اوریه که در دوران اوج خود سابقه بازی در تیم‌های مطرح اروپا را دارد، تلاش می‌کند با حضور در لیگ برتر ایران بار دیگر به روزهای خوبش بازگردد.

م/۱۱۰

کد خبر 141863

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha