تمرکز منافع در دست اقلیت با تزریق ۶۰ هزار میلیارد تومان به بورس 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از سیاست‌های اخیر در بازار سرمایه، تأکید کرد که تزریق ۶۰ هزار میلیارد تومان به بورس، منافع را به‌سوی عده‌ای قلیل سوق داد و موجب زیان افراد حقیقی شد.

به گزارش تابش کوثر، حسین صمصامی در گفتگو با خبرگزای جوان با اشاره به نقش حیاتی مدیریت در بازار سرمایه گفت: «زمان باز و بسته بودن بازار بورس باید با دقت و متناسب با شرایط اقتصادی کشور تعیین شود.»

صمصامی با اشاره به تأثیر شوک‌های اقتصادی بر بازار سهام اظهار کرد: «وقتی شوکی مانند جنگ اخیر به اقتصاد وارد می‌شود که باعث اختلال در فعالیت‌های تولیدی و سودآوری شرکت‌ها می‌شود، طبیعی است که این موضوع اثر مستقیم بر شاخص بازار بورس خواهد گذاشت.»

وی با انتقاد از تزریق منابع کلان به بورس افزود: «تزریق ۶۰ هزار میلیارد تومان به بازار سرمایه اقدام نادرستی بود، زیرا منجر به تمرکز درآمد در دست افراد و نهادهای خاص شد. بلافاصله پس از آن نیز شاهد افت ۵۰ هزار واحدی شاخص بورس بودیم.»

او خاطرنشان کرد: «در چنین شرایط غیرعادی، نباید بازار و نمادها را باز کنیم و اجازه دهیم معاملات به‌صورت هیجانی انجام شود.»

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین گفت: «در حال حاضر، عمده معاملات بورس توسط نهادهای حقوقی و در بازار ثانویه انجام می‌شود، در حالی که هدف اصلی بورس باید تأمین مالی تولید در بازار اولیه باشد. بازار ثانویه به‌صورت مستقیم نقشی در تأمین نقدینگی تولید ندارد.»

صمصامی در پایان تأکید کرد: «بازار سرمایه باید با دقت و مدیریت حرفه‌ای کنترل شود. اگر مدیریت درستی وجود نداشته باشد، افراد حقیقی متضرر شده و حقوقی‌ها بهره‌مند می‌شوند. این روند در نهایت به بی‌اعتمادی عمومی منجر خواهد شد.»

م/۱۱۰

کد خبر 141686

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha