تصویب آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی معلمان از مهر ۱۴۰۴

وزیر آموزش و پرورش از اجرای آیین‌نامه اصلاح‌شده رتبه‌بندی معلمان از ابتدای سال تحصیلی آینده خبر داد.

به گزارش تابش کوثر، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، از تصویب آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی معلمان و آغاز اجرای آن از مهرماه ۱۴۰۴ خبر داد و بر اهمیت عدالت آموزشی، کیفیت تربیت، توسعه فضاهای استاندارد آموزشی و نقش معلمان در تحقق اهداف سند تحول بنیادین تأکید کرد.

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، در گفت‌وگوی ویژه خبری به مناسبت هفته معلم، با اشاره به دستاوردهای آموزش و پرورش گفت: «نرخ باسوادی از زیر ۴۰ درصد به ۹۹ درصد افزایش یافته است و اکنون حتی برای یک دانش‌آموز هم معلم اعزام می‌شود.»

وی با اشاره به اولویت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم افزود: «بزرگ‌ترین اتفاق این دوره، قرار گرفتن آموزش و پرورش در اولویت اول دولت بوده است و بیش از ۲۷ جلسه در این‌باره برگزار شده است.»

کاظمی با اشاره به ترمیم سند تحول بنیادین و اجرای برنامه «مدرسه تراز» بیان کرد: «این برنامه در حال حاضر در ۱۰ درصد مدارس دولتی اجرا می‌شود و از سال آینده ۵۰ درصد مدارس را پوشش خواهد داد.»

وی با تأکید بر لزوم توسعه عدالت آموزشی و محرومیت‌زدایی افزود: «۵ هزار تیم برای شناسایی ظرفیت‌ها و اجرای پروژه‌ها در نقاط مختلف کشور فعال شده‌اند و مشارکت خیرین در مدرسه‌سازی به ۱۸ هزار میلیارد تومان رسیده است.»

وزیر آموزش و پرورش همچنین گفت: «ایجاد اجتماعات یادگیری در میان معلمان و مشارکت بیش از ۴۵ هزار معلم در جشنواره تولید محتوای تدریس باکیفیت، از گام‌های ارتقای کیفیت آموزشی بوده است.»

وی از ایجاد قرارگاه عدالت آموزشی خبر داد و گفت: «در این قرارگاه، معلمان برجسته روش‌های تدریس را از طریق ۶ استودیو آموزشی در مدرسه ماندگار البرز به صورت آنلاین ارائه می‌دهند و بیش از ۲۰ هزار دانش‌آموز شبانه‌روزی تحت پوشش قرار گرفته‌اند.»

کاظمی افزود: «نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین با ۱۴۷ پروژه تدوین شده و یکی از مهم‌ترین آن‌ها، تحول در برنامه درسی با محوریت کنشگری دانش‌آموز است.»

وی با اشاره به آغاز بازنگری کتاب‌های درسی از پایه اول ابتدایی گفت: «برنامه داریم فعالیت‌های خارج از کلاس هم در برنامه درسی گنجانده شود.»

وزیر آموزش و پرورش از آموزش ۱۰۰ هزار معلم و ۲ میلیون دانش‌آموز در تابستان پیش‌رو در حوزه هوش مصنوعی با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت ارتباطات خبر داد.

کاظمی ضمن اشاره به ظرفیت دانشگاه فرهنگیان برای جبران کمبود نیروی انسانی گفت: «دانشگاه فرهنگیان با ۹۰ پردیس و ۱۱۰ هزار دانشجو، مهم‌ترین مسیر تأمین معلم است.»

وی با اشاره به نرخ بالای بازنشستگی در آموزش و پرورش اعلام کرد: «جذب نیرو از طریق آزمون ماده ۲۸ و تقویت پذیرش از طریق کنکور سراسری پیگیری می‌شود. نگران کمبود نیرو نیستیم.»

کاظمی از اجرای آیین‌نامه اصلاح‌شده رتبه‌بندی معلمان از مهرماه ۱۴۰۴ خبر داد و افزود: «در آیین‌نامه جدید، اشکالات موجود برطرف شده و مسیر ارتقاء حرفه‌ای معلمان مشخص شده است.»

وی در پایان به افتخارات علمی دانش‌آموزان ایرانی اشاره کرد و گفت: «در المپیاد جهانی رتبه سوم را کسب کرده‌ایم و در المپیک دانش‌آموزی نیز در بسیاری از رشته‌ها قهرمان شدیم.»

کاظمی افزود: «در حوزه تقویت هویت دینی و ملی نیز اقدامات گسترده‌ای انجام شده و اکنون بیش از ۲ میلیون حافظ قرآن در کشور داریم.»
 

م/۱۱۰

کد خبر 141098

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha