احتمال نقش موساد در حمله سایبری به نوبیتکس 

در ادامه اقدامات مخرب رژیم صهیونیستی در جنگ ترکیبی علیه جمهوری اسلامی ایران، یک شرکت تحلیل داده‌های رمزارزی مدعی شده که یگان‌های سایبری رژیم اشغالگر قدس از اطلاعات داخلی صرافی ایرانی نوبیتکس سوء‌استفاده کرده‌اند.

 به گزارش تابش کوثر و به نقل از وبسایت «دِبِلاک»، در گزارشی ادعایی که توسط پلتفرم آمریکایی «تی‌آرام لَبز» منتشر شده، این گمان مطرح شده که یگان‌های سایبری رژیم صهیونیستی از داده‌های داخلی به‌دست‌آمده در جریان حمله سایبری به صرافی نوبیتکس برای شناسایی و بازداشت مظنونان به همکاری با ایران در سرزمین‌های اشغالی استفاده کرده‌اند.

«تی‌آرام لَبز» با استناد به بازداشت سه نفر در فلسطین اشغالی که به گفته این نهاد غربی، مظنون به جاسوسی، تبلیغات و گردآوری اطلاعات به نفع جمهوری اسلامی ایران بوده‌اند، ادعا کرده که دو نفر از آن‌ها دستمزد خود را با رمزارز دریافت کرده‌اند.

این شرکت مدعی شده: «این بازداشت‌ها نمونه‌ای نادر از عملیات جاسوسی دولتی است که در آن عاملان از طریق دارایی‌های دیجیتال جبران مالی شده‌اند.»

طبق این گزارش، فردی به نام دیمیتری کوهن، ۲۸ ساله، برای انجام هر مأموریت از سوی نهادهای اطلاعاتی ایران، ۵۰۰ دلار رمزارز دریافت کرده است.

گزارش «تی‌آرام لَبز» همچنین بر همزمانی رخدادها تاکید کرده و نوشته: حمله سایبری به نوبیتکس در تاریخ ۱۸ ژوئن، تنها چند روز پیش از اعلام بازداشت‌ها صورت گرفته است. با این حال، مقامات رژیم صهیونیستی تاکنون به‌صورت رسمی ارتباط میان این دو رویداد را تأیید نکرده‌اند.

با این حال، در این گزارش آمده: «شباهت‌های تاکتیکی و نزدیکی زمانی این رویدادها، احتمال وجود ارتباط اطلاعاتی را تقویت می‌کند.»

در حمله سایبری روز ۱۸ ژوئن، کیف‌پول‌های گرم نوبیتکس در چند شبکه رمزارزی مورد هدف قرار گرفتند و بیش از ۹۰ میلیون دلار از دارایی‌های دیجیتال به سرقت رفت.

پس از این حمله، گروه سایبری صهیونیستی موسوم به «گنجشک درنده» مسئولیت این اقدام خرابکارانه را بر عهده گرفت. این گروه که سابقه طولانی در حمله به زیرساخت‌های سایبری جمهوری اسلامی ایران دارد، در راستای اهداف امنیتی و اطلاعاتی رژیم اشغالگر قدس فعالیت می‌کند.

«تی‌آرام لَبز» با اشاره به این تسلسل زمانی شامل حملات هوایی رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۳ ژوئن، حمله سایبری به نوبیتکس در ۱۸ ژوئن، و اعلام بازداشت‌ها در ۲۴ ژوئن ادعا کرده: «این دنباله زمانی، احتمال بهره‌برداری مستقیم نهادهای سایبری رژیم صهیونیستی از اطلاعات داخلی نوبیتکس را تقویت می‌کند.»

در همین بازه زمانی، پلتفرم چاینا-الیسیس نیز در اقدامی هماهنگ با پروژه‌های فشار غرب، مدعی شد که نوبیتکس «نقشی کلیدی در دسترسی کاربران ایرانی به بازارهای رمزارزی جهانی دارد» و آن را به «فعالیت‌های غیرقانونی و نهادهای تحت تحریم» ربط داد.

چاینا-الیسیس نوشت: «نوبیتکس تنها یک صرافی داخلی نیست، بلکه شاه‌راهی مهم در اقتصاد رمزارزی ایران است که در شرایط تحریم، دسترسی کاربران ایرانی به بازارهای بین‌المللی را تسهیل می‌کند.»

ادعای ارتباط این پلتفرم با بازیگران مخرب خارجی و گروه‌های تحت تحریم نظیر برخی صرافی‌های روسی نیز بخش دیگری از جنگ تبلیغاتی و اطلاعاتی غرب علیه زیرساخت‌های اقتصادی کشور تلقی می‌شود.

م/۱۱۰*

کد خبر 141606

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha