پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ , 18 Apr 2024
يکشنبه ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۵۴
کد مطلب : 118867
یک رسانه آلمانی در مطلبی از تفرقه و ناامنی بیشتر در جامعه آمریکا ۲۰ سال بعد از حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر نوشت.
تفرقه و ناامنی بیشتر در آمریکا ۲۰ سال بعد از حملات ۱۱ سپتامبر
به گزارش تابش کوثر، سایت رادیو آلمان در مطلبی به مناسبت بیستمین سالگرد حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر نوشت: با این حملات دوران امنیت بی دغدغه برای ایالات متحده به پایان رسید. ۲۰ سال بعد از این حادثه تروریستی و بعد از خروج آشفته از افغانستان مسائل انتقادی، دیگر نه تنها از جناح های چپ بلکه از میانه جامعه مطرح می شود.

در بخش دیگری از این مطلب آمده است: تا پیش از حادثه تروریستی ۱۱ سپتامبر هم حملاتی علیه ایالات متحده و شهروندانش صورت می گرفت، اما همواره در نقاط دور در آلمان، آفریقا و خاورمیانه و هرگز حمله تروریستی با این ابعاد در خانه اتفاق نیفتاده بود. این احساس ناآشنای آسیب پذیری در خانه همه چیز را تغییر داد و این حسی بود که شرکای آمریکا هم آن را داشتند.

نویسنده در ادامه به عواقب حوادث ۱۱ سپتامبر اشاره کرد و نوشت: آنچه برای (ایالات متحده) مهم بود برخورد قاطع و رویارویی با درد و تحقیر بود؛ گوانتانامو، ابوغریب، تبعیض علیه مسلمانان و ۲۰ سال جنگ با بیش از ۷ هزار نیروی آمریکایی که در عراق و افغانستان کشته شدند و ده ها هزار کهنه سرباز که امروز از پیامدهای این عملیات نظامی رنج می برند در واکنش به این حملات شکل گرفت.

در بخش دیگری از این مطلب آمده است: حدود ۲۰ سال بعد از حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر آمریکا همچنان کشوری ناامن است که اتحاد در آن وجود ندارد، بلکه بیش از قبل دچار جدایی و از هم گسیختگی شده است. شرایط آشفته ایجاد شده هم زمان با بازگشت نیروهای آمریکایی از افغانستان بار دیگر زخم های قدیمی را باز کرد. مسائل انتقادی دیگر نه تنها از طرف چپ ها وارد می شود بلکه از میانه جامعه هم بلند می شود. این ها سوالاتی انتقادی است که دولت های مختلف جمهوریخواه و دموکرات آمریکا طی سال های متمادی پاسخ های متفاوتی به آن دادند که در نهایت هیچ کدام از آن ها درست نبود و آن سوالات این بودند که این نیروهای آمریکایی چرا کشته شدند؟ چرا ما این مدت طولانی در عراق و افغانستان بودیم؟ آمریکا چه اهدافی داشت؟ آیا اصلا برنامه ای برای خروج وجود داشت؟ ب/۱۱۰

منبع: تسنیم
https://tabeshekosar.ir/vdciqvazyt1azv2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما