شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 27 Apr 2024
پنجشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۱:۱۰
کد مطلب : 72983
باید دقت داشت که هرگز نباید برنج پخته‌شده را که در فضای آزاد به‌مدت چندین ساعت مانده است، مصرف کرد، اما چرا؟!
چرا نباید "برنج پخته‌شده مانده" را مصرف کرد
به گزارش تابش کوثر ؛ باید دقت داشت که هرگز نباید برنج پخته‌شده‌ای را که در فضای آزاد به‌مدت چندین ساعت مانده است مصرف کرد چرا که در برنج مانده، باکتری‌ای به‌نام "باسیلوس سرئوس" رشد می‌کند که خطرناک است. مواد سمی حاصل از این باکتری موجب گرفتگی عضلات، اسهال و تهوع شدید می‌شود. در مورد منشأ بیماری MS می‌توان به موارد زیر اشاره داشت که باید از آن پرهیز داشت: حرص خوردن بیش از حد، حساس و زود‌رنج بودن، عصبی شدن، حسادت ورزیدن، خوردن بیش از حد غذاهای سرد، بی‌خوابی به‌مدت طولانی. منبع : تسنیم ی/555
https://tabeshekosar.ir/vdcip3ay.t1arv2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما