شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 20 Apr 2024
جمعه ۱۰ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۲۲
کد مطلب : 76833
یک دستگاه اتوبوس حامل دهها نفرکارگر میانماری پس از آتش گرفتن در ایالت 'تاک' در حاشیه شهر بانکوک پایتخت تایلند، منفجر شد که در اثر آن تاکنون 21 نفر کشته شدند.
21 میانماری در انفجار اتوبوس در تایلند کشته شدند
به گزارش تابش کوثر از رسانه های تایلندی ، 27 نفر دیگر از مسافران این خودرو نیز به دلیل صدمات وارده و سوختگی شدید راهی بیمارستان شدند که تاکنون گزارشی از وضعیت آنها منتشر نشده است.
خبرنگاران حاضر در صحنه تصادف گزارش دادند که احتمالا این اتوبوس حامل 50 کارگر مهاجر میانماری بوده که از ایالت 'مائه سوت' به سمت 'ناوا ناکورن' در حرکت بوده است.
این کارگران میانماری که از مهلکه کشتار روهینگیایی ها در ایالت راخین فرار کرده و در تایلند زندگی می کردند، از جمله مهاجران خارجی بودند که پس از مدت ها و به سختی توانستند مجوز کار در این کشور جنوب شرق آسیا را کسب کنند.
دراثر حمله ارتش و بودائیان افراطی به روهینگیایی ها در روستاهای ایالت راخین در غرب میانمار از شهریور سال گذشته تاکنون بیش از هزاران نفر کشته و افزون بر 700 هزار نفر به بنگلادش گریختند.
تعداد زیادی از روهینگیایی ها همچنین به کشورهای همسایه و از جمله تایلند گریخته اند.
گزارش پلیس محلی حاکی است: پس ازبروز آتش در موتور اتوبوس و گسترش سریع آن، این خودرو منفجر شده است.
طبق این گزارش 48 کارگر میانماری و 2 نفر راننده و همسر وی هنگام بروز حادثه در اتوبوس بودند و به علت شدت آتش سوزی اجساد قابل شناسایی نیستند.
به گزارش میانمار تایمز ، بیش از 3 میلیون نفر میانماری در تایلند زندگی می کنند که اکثر آنها به صورت غیرقانونی در این کشور مشغول به کار 'سیاه' یا ارزان هستند.
مسئولان اداره مهاجرت تایلنداعلام کردند کشتار روهینگیایی ها در ایالت راخین میانمار روند ورود مهاجران میانماری به این کشور را شدت بخشیده است.
وضعیت قانونی کارگران میانماری در تایلند که عمدتا بسیار فقیر هستند همواره بی ثبات بوده است.اکثر کارفرمایان تایلندی از آنها به عنوان کارگران ارزان استفاده می کنند، در حالیکه هیچ نوع حمایت های قانونی و بیمه ای به کارگران ارائه نمی شود.
اکثر این کارگران دارای کارت های موقت کاری در تایلند بوده و برای تمدید آن با مشکلات متعدد قانونی و اداری روبه رو هستند.
این کارگران که اکثرا مهاجران غیرقانونی محسوب می شوند، همواره زندگی توام با ترسی را تجربه می کنند و در معرض انواع تهدیدات از سوی کارگرفرمایان خود اعم از دست دادن شغل، نپرداختن حقوق و اخراج از کشور قرار دارند.



منبع:ایرنا
م/110
https://tabeshekosar.ir/vdcgw79u.ak93w4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما