Share/Save/Bookmark
۱۲
توصيه مطلب
۰
 
معاون جدید صدای رسانه ملی منصوب شد
تاریخ انتشار : شنبه ۶ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۳۱
رئیس سازمان صدا و سیما نسرین آبروانی را به سمت معاون خود در امور صدا منصوب كرد و سكان هدایت این رسانه شنیداری را به یكی از بانوان رادیویی سپرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی رسانه ملی دكتر سرافراز در حكمی كه برای انتصاب خانم آبروانی صادر كرد از وی خواسته است در جهت چابك سازی و ادغام شبكه ها ، ارتقاء كیفیت برنامه های تولیدی به ویژه برنامه های زنده،ساماندهی استفاده از موسیقی در رادیو و افزایش پخش موسیقی های حاوی پیام معنوی ، و توجه به نظرات مخاطبان حركت كند .

متن حكم رئیس سازمان صدا و سیما به شرح زیر است :

سركار خانم نسرین آبروانی

با توجه به مراتب تعهد ، كاردانی ، تجربیات و سوابق مفید و موثر سركار عالی در مدیریت اجرایی ، به موجب این حكم به عنوان " معاون صدای سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران" منصوب می شوید .

انتظار می رود در دوران تصدی خود ، برای تحقق اهداف و ماموریت های مشروحه ذیل برنامه مناسب و مطلوبی تدوین و اجرا كنید .

۱ - چابك سازی و ادغام شبكه ها با ماموریت های مشابه و بازتعریف شبكه های رادیویی و گروه های برنامه ساز آنها با هدف گسترش دین و اخلاق و امید و آگاهی و ترویج سبك زندگی اسلامی - ایرانی در میان آحاد ملت .

۲- ارتقاء كیفیت برنامه های تولیدی ، خصوصا برنامه های زنده ، با بهره گیری از پژوهش های محیطی و میدانی .

۳- تولید برنامه های موثر و هدف مند در شبكه های تخصصی به منظور افزایش ضریب نفوذ در میان گروه های اثر گذار و مرجع .

۴ - بهره گیری از مدیران كار آمد و آشنا به فناوری و مدیریت پیام در نقاط كلیدی زنجیره مهندسی و مدیریت پیام .

۵- ساماندهی استفاده از موسیقی در رادیو و افزایش پخش موسیقی های حاوی پیام باتاكید بر اشعاری كه مخاطبان را با مبداء هستی آشناتر و علاقه مندتر می سازد.

۶- ایجاد حق انتخاب برای مخاطبان در هر زمان و مكان از طریق ساماندهی شبكه های رادیویی در فضای مجازی و تلفن همراه .

۷- تكمیل چرخه اتوماسیون و دیجیتال سازی تولید ، پخش و آرشیو صدا .

ضمن آرزوی توفیق روز افزون سركار عالی در پیشبرد اهداف مقدس انقلاب اسلامی و تحقق منویات مقام معظم رهبری ( مدظله العالی ) ، لازم می دانم از خدمات ارزشمند جناب آقای صوفی در مدت تصدی این مسئولیت صمیمانه تشكر و قدردانی كنم .

محمد سرافراز - رئیس سازمان
کد مطلب: 16883
 


 
چرا ؟
۱۳۹۳-۱۰-۰۷ ۰۰:۱۱:۱۶
بند 1 ... ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی ... . این سبک از کجا گرفته می شود ؟ مگر حضرت فاطمه سلام الله علیها الگوی ما به عنوان انسان معیار نیست ؟ آن حضرت کدام مسئولیت از مسئولیت های این گونه ای را پذیرفته اند ؟ مگر پیامبر صلی الله علیه و آله نیکو همسرداری زن را معادل همه کارهای بیرونی مرد ( که مورد اشاره زنی که به نمایندگی از زنان به طرح سوال در محضر پیامبر پرداخته بود ) ندانستند ؟ آیا کسی از انسان ها آگاه تر از آن فرستاده الهی به معیار ارزشمنی است ؟ درحالی که کارشناسان دینی ، از جمله کارشناسان خود رسانه ، بر اساس تعالیم حیات بخش اسلام ، و به خاطر تجربیات تلخ اختلاط و همکاری نامحرمان ، مصلحت زنان را در دوری از محیط های مختلط می دانند ، آیا این گونه نصب ها در راستای کاهش اختلاط و حضور نابجاست یا تشدید و تشویق به آن ؟ (612)
 
معیار ارزشمندی ؟
۱۳۹۳-۱۰-۰۸ ۰۸:۳۰:۵۹
با وجود آن که مسئولیت ها به خودی خود ارزشمند نیستند چرا چنین وانمود می شود ؟ (616)
 
به رسمیت بشناسیم مسئولیتشان را نه ...
۱۳۹۳-۱۰-۰۸ ۱۴:۰۹:۱۱
به جای اعطای مسئولیت های نامتناسب ، مسئولیت خدا داده و خدا ارج نهاده بانوان را ارج نهیم و رسمیتی شایسته ببخشیم . (617)
 
تقدیر خدا از مادر
۱۳۹۳-۱۰-۰۸ ۱۶:۲۲:۲۶
و وصینا الانسان بوالدیه حملته امه وهنا علی وهن و فصاله فی عامین ... . آدمی را در باره پدر و مادرش سفارش کردیم مادرش به او حامله شد و هر روز ناتوان تر می شد و پس از دو سال از شیرش باز گرفت ... . 14 لقمان . همان طور که مشاهده می شود خداوند تبارک و تعالی بعد از توصیه نیکی به والدین بلا فاصله می رود سراغ مادر و این که او خدمات پایه ای برای انسان داشته است مثل ماهها حاملگی ، ضعف و ناراحتی ها و محدودیت های دوران حمل ، دوران دو ساله شیر خوارگی که مشکلات خاص خودش را دارد . خوب می بینیم که در این جا اسمی از پدر بخصوصه برده نمی شود با همه این که پدر هم جایگاه مهمی دارد و لذا این اهمیت نقش مادری و ارزشمندی آن در پیشگاه الهی دارد آیا نباید چنین ارجمندی و ارزشمندی را در عمل تبلیغ کنیم و نگذاریم اشتباهات دیگران در عمل و عملکردمان منعکس شود ؟ اگر دور افتادگان از تعالیم حیات بخش اسلام دچار خطاهای راهبردیند ما چرا ؟ (618)
 
و باز ...
۱۳۹۳-۱۰-۰۹ ۰۷:۳۷:۳۴
و وصینا الانسان بوالدیه احسانا حملته أمه کرها و وضعته کرها و حمله و فصاله ثلاثون شهرا ... . آدمی را به نیکی کردن به والدین خود سفارش کردیم مادرش بار او را به دشواری برداشت و به دشواری بر زمین نهاد و مدت حمل تا از شیر باز گرفتنش سی ماه است ... . باز می بینیم که بدون نام بردن از پدر بخصوصه ، بعد از توصیه کلی به احسان به والدین فوری می رود سراغ طرح سختی ها و مرارت های مادر ؛ دوران بارداری و مشکلاتش ، موقعیت وضع حمل و سختیش ، باز اشاره به این که ماه ها حاملگی را مادر تحمل کرده است و در نهایت دوران شیر خوارگی و مدت زمان و محدودیت های ویژه آن . نماز با همه اهمیتش در دین ، ولی همان گونه که ملاحظه می شود ، صحبتی از تعداد رکعات ، حتی تصریح به نام نمازهای یومیه ، در قرآن کریم دیده نمی شود ، در عین حال ، بیان زحمات مادر ، تکرار می شود ؛ این یعنی خط سیر ، این یعنی جهت حرکت ، این یعنی می بایست دستگاه های فرهنگی ، وجهه همتشان ، پر رنگ کردن این موضوع باشد ؛ گاهی دیده می شود ، مادر کارمند ، فرزندش به وی رو می کند و می گوید : تو مادر من نیستی ، و مثلا اشاره می کند به خاله ای که نگه داریش می کرده و می گوید : این مادر من است . حالا واقعا این وضعیت به نفع مادر است یا کودک یا هیچکدام ؟ کودک کم بهره از مهر و انس مادری ، چگونه انسانی در جامعه خواهد بود ؟ اگرمدیران کلان فرهنگی نسبت به چنان تبعات روانی و شخصیتی ، کم توجهی کنند ، چه توقعی از دیگران ؟ آیا تشویق عملی بانوان به مشاغل مختلط بیرونی و عهده داری مدیریت های آن مشاغل ، در راستای تکثر توالد و تناسل است یا متضاد با آن ؟ (621)
 
الگو
۱۳۹۳-۱۰-۰۹ ۱۷:۰۵:۵۷
خداوند دو بانو را به عنوان الگوی مومنان معرفی می کند ( آیات 11 و 12 تحریم ) در حالی که یکی ( مریم سلام الله علی نبینا و آله و علیها ) مادر فرزندی ( عیسی علی نبینا و آله و علیه السلام ) از خود است که بدون شوهر انسانی ، خدا بدو موهبت کرده است و دیگری ( آسیه همسر فرعون ) هر چند فرزندی از خود ندارد اما مراقبت و محبت به فرزند خوانده ای مانند موسی علی نبینا و آله و علیه السلام را به عهده می گیرد . در هر دو بانو حیثیت مادری توام با تحمل شداید از نکات برجسته است و این یعنی ملاک رضایتمندی خداوند از بنده ، سیر در مسیر نورانی الهی است و لاغیر . (624)
 
مسیر سعادت
۱۳۹۳-۱۰-۱۰ ۰۹:۴۰:۳۶
نوادر الراوندی باسناده عن موسی بن جعفر عن آبائه علیهم السلام قال قال علی علیه السلام : استأذن أعمی علی فاطمة علیها السلام فحجبته . فقال رسول الله صلی الله علیه و آله لها : لم احتجبته و هو لایراک ؟ فقالت علیها السلام : ان لم یکن یرانی فإنی أراه و هو یشم الریح . فقال رسول الله صلی الله علیه و آله : أشهد أنک بضعة منی . نوادر راوندی به اسناد خودش از امام کاظم و ایشان نیز آبای طاهرینشان علیهم السلام نقل فرمودند که حضرت علی علیه السلام فرمود : نابینایی از حضرت فاطمه سلام الله علیها رخصت ورود خواست آن حضرت به پست پرده رفت پیامبر صلی الله علیه و آله از وی پرسیدند : چرا پشت پرده در حالی که او ترا نمی بیند ؟ فاطمه پاسخ داد : اگر او نمی تواند مرا ببیند اما من که قطعا او را می بینم علاوه بر این که او بوی مرا استشمام می کند . رسول الله در واکنش فرمودند : گواهی می دهم که تو پاره تن منی . این مسیر نورانی است که می توان به پایان آن امیدوار بود نه بیراه ها . (628)
 
ناهماهنگی
۱۳۹۳-۱۰-۱۰ ۱۳:۵۸:۲۲
هر چند در مسیر دست یابی به سبک زندگی اسلامی ، ضروری است همگان هماهنگ حرکت کنند ؛ اما نهادهای فرهنگی ، بخصوص صدا وسیما دارای مسئولیت بیشتری هستند ؛ چرا که کارشان فرهنگ سازیست ، و خدای ناکردی اگر در حرکت خود دچار انحرافی گردند ، و واکنش سریعی صورت نبپذیرد ؛ خوف آن است که سبک ناهماهنک با کلیت حرکت ، نهادینه شده و تغییرش مستلزم هزینه سنگین باشد . ان شاء الله چنین مباد . (630)
 
امام خمینی رضوان الله تعالی علیه
۱۳۹۳-۱۰-۱۰ ۲۱:۳۱:۴۳
... و اصرار به آنکه زنها در دستگاههای دولتی وارد شوند که فساد و بیهوده بودنش بر همه واضح است . به مناسبت تصویب اصل ذلت بار کاپیتولاسیون 1343/8/4 به نقل از کتاب "سیمای زن در کلام امام خمینی" صفحه 25 تهیه اداره کل تبلیغات و انتشارات وزارت ارشاد اسلامی چاپ دوم پاییز 1365 . (632)
 
اسوه حسنه
۱۳۹۳-۱۰-۱۱ ۰۸:۵۵:۳۴
... و فی ابنة رسول الله صلی الله علیه و آله لی أسوة حسنة ... . دختر رسول خدا الگوی نیکوی من است . امام زمان علیه السلام و عجل الله تعالی فرجه الشریف . بحار الانوار جلد 53 صفحه 180 . آری فاطمه الگوی همه ماست همان که در نقش همسری و مادری سنگ تمام گذاشت و بانوان فراوانی راه روشنش را ادامه داده و می دهند (633)
 
رشد ناهمگون نه
۱۳۹۳-۱۰-۱۷ ۱۵:۲۲:۳۱
برخی با افتخار می گویند که مثلا فلان زن خودش مردیه . غافل از آن که رشد زن در بستر زنانگیش اتفاق می افتد کما این که مرد هم در مسیر خودش . (648)
 
پنهان پيدا
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۰۷:۱۸:۵۲
نيروهاي اطلاعاتي را معمولا نمي شناسند اما تاثيرگذاري آنان در اجتماع موضوعي مسلم و غيرقابل انكار است تاثيرات پشت صحنه اي گاهي از اوقات بسي مهمتر و موثرتر از تاثيرات حضور مشهود است بانوان با تقواي فراواني بوده اند كه چنين نقش ماندگاري داشته اند تا آنجا كه اولياي الهي به تجليل و معرفي از آنها پرداخته اند نمونه اي از آنها كه به حسب ظاهر هر چند در عداد چهارده معصوم عليهم السلام به شمار نمي رود اما مقام بسيار بالايي دارد حضرت فاطمه معصومه سلام الله عليهاست گسره شفاعت آن حضرت حيرت آور است اين نشان مي دهد كه مي شود زن با حفظ موقعيت زنانگي به مراتب بسيار بلندي دست يابد . (850)
 
سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
۹ رمضان ۱۴۴۵
19 March 2024