شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 20 Apr 2024
شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۰۲
کد مطلب : 38979
به بهانه روز جهانی معلولیت در این گزارش مروری بر موفقیت ورزشکاران جانباز و معلول کشورمان در پارالمپیک ریو داریم.
مروری بر افتخارآفرینی مدال آوران ایرانی پارالمپیک ریو
به گزارش تابش کوثر ؛ از سوی سازمان ملل 3 دسامبر به نام روز جهانی معلولین نامگذاری شده که امسال برابر با 13 آذر است. هدف از تعیین این روز ارتقا رشد اذهان عمومی درباره مسائل مربوط به معلولیت های مختلف و افزایش آگاهی ها نسبت به مشارکت این افراد در فعالیت های مختلف اجتماعی است.
این روز بهانه ای شد تا مروری بر عملکرد ورزشکاران معلول موفق کشورمان در پارالمپیک ریو داشته باشیم:
 
طلاداران ریو:

زهرا نعمتی
مروری بر افتخارآفرینان پارالمپیک ریو
 
بانوی اول ورزش ایران در المپیک و پارالمپیک 2016 به حساب می آید، چرا که تنها ورزشکاری است که موفق به اخذ کسب سهمیه ریو در المپیک و  پارالمپیک شد و به همین دلیل پرچمدار کاروان المپیکی ایران در ریو بود.
 
وی در اردیبهشت ماه سال 1364 در کرمان متولد شد و قهرمانی های متعددی در سطح ایران و آسیا و مسابقات جهانی و پارالمپیک کسب کرد. وی در سال 1392 از سوی  بنیاد بین المللی اسپورت آکورد عنوان ورزشکار برتر پارالمپیک لندن را به خود اختصاص داد. نعمتی درپارالمپیک ریو موفق به کسب نشان طلا و نقره تیمی این رقابت ها شد.



غلامرضا رحیمی
مروری بر افتخارآفرینان پارالمپیک ریو
متولد یکم مرداد 57 در شهر دزفول خوزستان است که در کودکی به علت سانحه تصادف دچار معلولیت شد. وی حدود 20 سال است که فعالیت‌های ورزشی‌ را شروع کرده‌ و از این مدت، 15 سال در رشته‌های رزمی زیر نظر فدراسیون ورزش‌های رزمی فعالیت کرده و 5 بار موفق به کسب نشان طلای مسابقات جهانی شده است. در ابتدای ورود به رشته تیروکمان، توانست در مسابقات کشورهای اسلامی نشان برنز کسب کند و از آن پس به تیم ملی دعوت شد. وی در رشته تیروکمان موفق به کسب مدال طلا شد.


ساره جوانمردی

مروری بر افتخارآفرینان پارالمپیک ریو

وی متولد 17 شهریور 63 در شیراز است که از بدو تولد دارای معلولیت بود.
جوانمردی از سال ۸۲ به فعالیت های ورزشی روی آورد و در رشته والیبال نشسته فعالیت کرد. پس پنج سال که از فعالیت ساره در این رشته ورزشی می گذشت او تا مرز حضور در تیم ملی جوانان نیز پیش رفت و انتخاب شد که به دلیل تشکیل نشدن تیم، وی عضو تیم ملی نشد. 
 
سال ۸۷، سال سرنوشت سازی برای ساره جوانمردی بود سالی که او به واسطه انتخاب رشته تیراندازی با تفنگ مسیری جدیدی را در زندگی ورزشی اش آغاز کرد.وی در رقابت های ریو موفق به کسب دو نشان طلا شد.

سیامند رحمان

مروری بر افتخارآفرینان پارالمپیک ریو
وی متولد اول فروردین ماه سال 67 در استان آذربایجان غربی است که از سال 1387 به عضویت تیم ملی وزنه برداری ایران در آمد.رحمان در پارالمپیک 2012 لندن با مهار وزنه 280 کیلو گرمی توانست رکورد جهان را 15 کیلوگرم ارتقا دهد و به نام ایران ثبت کند.
رحمان در پارالمپیک ریو با ثبت رکورد 310 کلیوگرم توانست مدال طلا این رقابت ها را کسب کند.
 

مجید فرزین

مروری بر افتخارآفرینان پارالمپیک ریو
وی متولد نهم اردیبهشت ماه سال 63 در اردبیل است که سال 1385 به عضویت تیم ملی درآمد. وی با مهار وزنه 240 کیلوگرم در پارالمپیک ریو علاوه بر کسب مدال طلا رکورد این مسابقات را به نام ایران ثبت کرد.



تیم ملی والیبال نشسته مردان

مروری بر افتخارآفرینان پارالمپیک ریو
 تیم ملی والیبال نشسته کشورمان از سال 1988 تا کنون در هشت دوره از مسابقات پارالمپیک حضور داشته و توانسته در سئول، بارسلون، آتلانتا، سیدنی ، پکن و ریو قهرمان و در آتن و لندن نایب قهرمان این رقابت ها شود.
 
نایب قهرمانان پارالمپیک ریو
 
فوتبال هفت نفره

مروری بر افتخارآفرینان پارالمپیک ریو

مردان فوتبالیست ایران از سال 2004 آتن تاکنون در سه دور از رقابت های پارالمپیک حضور داشتند که در پکن و لندن موفق به کسب مدال برنز و جایگاه سومی این مسابقات شدند و در پارالمپیک ریو به نشان نقره دست یافتند.


فوتبال 5 نفره

مروری بر افتخارآفرینان پارالمپیک ریو
مردان فوتبالیست ایران در مسابقات قهرمانی پارآسیایی اینچئون 2014 به مدال طلا دست یافت و در رقابت های آسیا- اقیانوسیه ژاپن در سال 94 توانست با شکست تیم چین علاوه بر کسب عنوان قهرمانی،سهمیه پارالمپیک ریو را کسب کند همچنین دو دوره نایب قهرمانی آسیا و قهرمانی تورنمنت تایلند را در کارنامه فعالیت خود دارد.
تیم ملی کشورمان در ریو توانست به مدال نقره دست پیدا کند و رتبه ششم لندن را به عنوان نایب قهرمانی ارتقا دهد.
 

*دارندگان مدال برنز:

علی صادق زاده
مروری بر افتخارآفرینان پارالمپیک ریو

 متولد نهم آذر ماه سال 57 در شهرری تهران است که از سال 1380 به عضویت تیم ملی در آمد و تاکنون حدود 15 سال است که در تیم ملی فعالیت دارد.
وی در پارالمپیک ریو در جایگاه سوم قرار گرفت و مدال برنز را بدست آورد.

ابراهیم رنجبر
 
مروری بر افتخارآفرینان پارالمپیک ریو
وی متولد 28 بهمن سال 48 در تهران است که در در دوم بهمن 65 در شلمچه به درجه جانبازی نائل آمد.
رنجبر از سال 78 وارد تیم ملی تیروکمان شد و در پارالمپیک 2000 سیدنی به علت آسیب دیدگی نتوانست مدالی کسب کند و از آن زمان ورزش را رها کرد تا در سال 85 به این رشته ورزشی بازگشت.
وی در پارالمپیک ریو توانست به مدال برنز و نقره تیمی دست پیدا کند.

تیم ملی دو ومیدانی


//مروری بر افتخارآفرینان پارالمپیک ریو
كسب  مدال های متعدد در تاریخ بازی های پارالمپیك ره آورد حضور ورزشكاران ایران در رشته دو و میدانی است.
 این رشته اولین مدال های رنگارنگ خود را در بازی های 1988 سئول به دست آورد. بانوان ورزشكار نیز برای نخستین بار در بازی های پارالمپیك 2000 سیدنی حاضر شدند.
تیم ملی دو و میدانی جانبازان و معلولین ایران با 27 ورزشکار در رقابت های پارالمپیک ریو حضور یافت و موفق به کسب یک طلا،6  نقره و 5 برنز شد.
 
رشته ی دو ومیدانی تاکنون در هشت دوره از بازی های پارالمپیک حضور یافته و ملی پوشان آن در ادوار گوناگون این بازی ها افتخارات زیادی برای کاروان ورزشی کشورمان به ارمغان آورده اند.
اما در پارالمپیک ریو دومیدانی کاران مدال های رنگارنگی را کسب کردند که یادآوری آن خالی از لطف نیست.
محمد خالوندی ( مدال طلا پرتاب نیزه )
سجاد محمدیان ( مدال نقره پرتاب وزنه )، حامد امیری ( مدال نقره پرتاب وزنه )، سامان پاکباز ( مدال نقره پرتاب چکش )، عبداله حیدری ( مدال نقره پرتاب وزنه )، علیرضا قلعه ناصری ( مدال نقره پرتاب دیسک)، سجاد نیک پرست ( مدال نقره پرتاب وزنه )
جواد حردانی ( مدال برنز پرتاب نیزه )، محسن کائیدی ( مدال برنز پرتاب نیزه )، پیمان نصیری ( مدال برنز دو 1500 متر )، اسداله عظیمی ( مدال برنز پرتاب وزنه )، جاوید احسانی شکیب ( مدال برنز پرتاب وزنه ) ی/500
منبع : باشگاه خبرنگاران
https://tabeshekosar.ir/vdcf11dm.w6dceagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما