چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 24 Apr 2024
چهارشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۲۲
کد مطلب : 37131
۷۳ درصد از جمهوری‌خواهان و بر اساس نظرسنجی‌های انجام‌شده ۴۱ درصد از کل رای‌دهندگان آمریکایی بر این باورند که احتمالا نتایج انتخابات توسط تیم انتخاباتی کلینتون و رسانه‌ها مورد دستبرد قرار خواهد گرفت.
احتمال تقلب در انتخابات آمریکا
 به گزارش تابش کوثر،دموکرات‌های آمریکایی با حالتی مضطرب نسبت به این مسئله هشدار داده‌اند که تهدیدهای جدی و واقعی وجود دارد مبنی بر اینکه ممکن است روسیه نسبت به تغییر نتایج انتخابات آمریکا به سود دونالد ترامپ اقدام کند.اگرچه به نظر می‌رسد این دو گروه مخالف به قدری با هم اختلاف نظر دارند که امکان اتفاق نظر در میان آنان وجود ندارد، اما در این میان یک مسئله بسیار مهم‌تر وجود دارد: و آن اینکه سیستم انتخاباتی کشور ما به قدری ناامن است که ممکن است در نتایج انتخابات تقلب صورت گیرد.
 
رسانه‌های مستقل سال‌هاست هشدار می‌دهند که سیستم انتخاباتی آمریکا بسیار ضعیف طراحی شده و این ضعف به حدی است که حتی در بازی‌های کودکانه نیز احتمال دزدیدن نتایج انتخابات وجود دارد.
 
در واقع رئیس‌جمهور جیمی کارتر از حزب دموکرات و اوکونر، رئیس سابق دادگاه عالی آمریکا از حزب جمهوری‌خواه سال‌ها قبل از تقلب در نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری در سال 2000 خبر داده بودند. و برخی کارشناسان از جمله پروفسور فریتز شوورن، صدمین رئیس مرکز آمار آمریکا بر این باورند که در این دوره نیز در رقابت درون‌حزبی دموکرات‌ها برای انتخاب نامزد نهایی، آرای سندرز دزدیده شده بود.
 
بروس شینیر، کارشناس مسائل امنیتی آمریکا در مقاله‌ای در واشنگتن‌پست در این‌باره می‌نویسد: اگرچه کارشناسان امنیت کامپیوتری مانند من سال‌هاست که در این‌باره هشدار می‌دهیم، اما مقامات ایالت‌ها این تهدید را به طور گسترده‌تری نادیده گرفته‌اند، و تولیدکنندگان دستگاه‌های سیستم رای‌گیری نیز به قدری در این‌باره وراجی کرده و مسئله را پیچیده کرده‌اند که مقامات دست‌اندرکار برگزاری انتخابات در این زمینه نرمش بسیاری نشان می‌دهند و نسبت به آن بی‌اهمیت شده‌اند.
 
وی در بخش دیگری از مقاله خود در این‌باره آورده است: اکنون دیگر زمانی برای حل این مسئله نداریم. ما باید ادعاهای جعلی تولیدکنندگان دستگاه‌ها را مبنی بر امنیت آن‌ها نادیده بگیریم و گروهی متشکل از افراد ورزیده برای آزمایش مقاومت سیستم‌ها و دستگاه‌ها در برابر حملات سایبری ایجاد کنیم، توان دفاع سایبری این سیستم‌ها را به شدت افزایش دهیم، و در صورتی که نمی‌توانیم امنیت این سیستم‌ها را در حالت آنلاین تضمین کنیم، همواره آن‌ها را در حالت آفلاین نگه‌داریم.
 
شینیر در ادامه می‌نویسد: در بلندمدت نیز باید بار دیگر از سیستم‌های انتخاباتی را که از دستکاری جان سالم به در برده‌اند، استفاده کنیم. یعنی دستگاه‌های رای‌گیری دارای مسیرهای ممیزی کاغذی برای تایید هویت رای‌دهندگان و عدم استفاده از شیوه رای‌گیری اینترنتی. من می‌دانم که شیوه‌های قدیمی و از مد افتاده هم کندتر است و هم راحتی کمتری دارد، اما خطرات امنیتی حقیقتا بیش از حد بزرگ و دارای اهمیت است.
 
در پایان این گزارش آمده است: دموکراسی آمریکایی حقیقتا آنقدر ارزش ندارد که به خاطر نوشتن مطلبی درباره آن، کاغذی حرام شود، مگر آنکه ما سیستم‌های رای‌گیری خود را تقویت کنیم و سیستم‌های رای‌گیری الکترونیک را که در آن کاغذ استفاده نمی‌شود، دور بیندازیم.
313/م تسنیم
https://tabeshekosar.ir/vdcezz8x.jh8fxi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما