Share/Save/Bookmark
۱۹
توصيه مطلب
۰
 
با حکم رهبر معظم انقلاب آقای محمد سرافراز به ریاست سازمان صداوسیما منصوب شد؛
مسئولیت تاریخی رسانه ملی حفظ و ارتقای استقلال فرهنگی و هویت انقلاب ایران اسلامی است
تاریخ انتشار : شنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۱۰
رهبر معظم انقلاب طی حکمی آقای محمّد سرافراز را برای یک دوره ی پنج ساله به ریاست سازمان صدا وسیما جمهوری ایران منصوب کردند
به گزارش تابش کوثر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای طی حکمی با تقدیر از تلاشهای خستگی ناپذیر و دلسوزانه ی مهندس عزت الله ضرغامی، آقای محمّد سرافراز را برای یک دوره ی پنج ساله به ریاست سازمان صدا وسیما جمهوری ایران منصوب کردند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در این حکم با اشاره به مسئولیت تاریخی رسانه ملی در حفظ و ارتقای استقلال فرهنگی و هویت انقلاب ایران اسلامی تاکید کردند: سازمان صدا و سیما با مأموریت خطیر «هدایت و مدیریت فرهنگ و افکار عمومی جامعه» به مثابه دانشگاه عمومی، وظیفه گسترش دین، اخلاق، امید و آگاهی و ترویج سبک زندگی اسلامی- ایرانی در میان آحاد ملّت را بر عهده داشته و به عنوان موتور محرک و مشوق پیشرفت کشور، وظیفه پشتیبانی رسانه ای همه جانبه و مبتکرانه در امر بسیج عمومی ملّت و نیز کمک به مدیریت های اجرایی در جهت تأمین اهداف و اجرای سیاست های کلان نظام و تحقق سند چشم انداز کشور را بر دوش دارد.
متن حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای محمّد سرافراز دام توفیقه
با پایان یافتن دوره ی مسئولیت جناب آقای مهندس سیّد عزت الله ضرغامی که با تلاش و کوششی خستگی ناپذیر و دلسوزانه و مبتکرانه همراه بود، جنابعالی را با توجه به صلاحیتهایی که بحمدالله از آن برخوردارید و با آگاهی از تجربه طولانی مدیریتی تان در رسانه ملّی و آشنایی های گسترده تان با این مجموعه ی بزرگ و مهمّ برای یک دوره ی پنج ساله به ریاست سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران منصوب می کنم.
سازمان صدا و سیما با مأموریت خطیر «هدایت و مدیریت فرهنگ و افکار عمومی جامعه» به مثابه دانشگاه عمومی، با تکیه بر فعالیت ها و برنامه های حرفه ئی پیشرفته و عمیق رسانه ای، وظیفه گسترش دین و اخلاق و امید و آگاهی و ترویج سبک زندگی اسلامی- ایرانی در میان آحاد ملّت را بر عهده دارد. مسئولیت تاریخی رسانه ملّی در مقطع کنونی، حفظ و ارتقای استقلال فرهنگی و هویت انقلاب ایران اسلامی است. «عزم ملّی و ابتهاج معنوی و نشاط انقلابی» آحاد جامعه در مسیر اهداف بلند نظام اسلامی، در گرو آگاهی و معرفت عمیق و گسترده ی عمومی و نیازمند پیوند با سرچشمه های تولید فکر ناب دینی و خیل دلبستگان فرهیخته و پرانگیزه ی انقلاب اسلامی است. سازمان صدا و سیما همچنین به عنوان موتور محرک و مشوق پیشرفت کشور، وظیفه پشتیبانی رسانه ای همه جانبه و مبتکرانه در امر بسیج عمومی ملّت و نیز کمک به مدیریت های اجرایی در جهت تأمین اهداف و اجرای سیاست های کلان نظام و تحقق سند چشم انداز کشور را بر دوش دارد. اهمّ راهبردهائی که انشاء الله خواهد توانست رسانه ملّی را در اجرای این مسئولیت بزرگ یاری رساند، به پیوست ابلاغ می شود.
در پایان لازم می دانم از جناب آقای مهندس ضرغامی و همکاران ایشان که توانستند رسانه ی ملّی را در دوره ی مسئولیت خود به پیشرفتی چشمگیر برسانند که بتواند در عرصه های گوناگون سیاسی، اجتماعی و فرهنگی نقشی مؤثر ایفاء کند، صمیمانه تشکر کنم.
از درگاه خداوند منان توفیق جناب عالی را که مفتخر به انتساب به خانواده ی شهیدان معزّز انقلاب اسلامی می باشید در انجام این مأموریت خطیر و حساس با تکیه بر عنایات الهی خواستارم و برای شما و همکاران محترمتان دعا می کنم.
کد مطلب: 15449
 


 
منتظر عنایت
۱۳۹۳-۰۸-۱۷ ۱۴:۵۲:۴۳
خدا کند که سازمان نظارتی قوی و مستقل هم به دست مبارک آقا را شاهد باشیم انشاء الله الرحمن (482)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۱ ۰۷:۳۲:۲۵
گزینش نیرو ، عیار سنجی و راستی آزمایی سلامت برنامه و فیلم ، برخورد سریع با بی مبالاتی های برخی مجریان ، رسیدگی به درخواست ها و شکایاتی که مردم متدین از برنامه های صدا و سیما دارند و ... می تواند با نظارت مستقل بهبود بیابد (493)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۲۱:۲۳:۱۲
نظارت قوای سه گانه به هیچ وجه نمی تواند و نتوانسته است نیاز نظارتی را برآورده نماید در خارج از ساعات اداری که کسی پیدایش نیست و در ساعات اداری هم تلفن اشغال . (512)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۲۱:۲۶:۱۶
سازمان نظارتی می تواند با بهره مندی از متخصصان متعهد در زمینه های مختلف ، پیشنهادات ، انتقادات ، شکایات و ... را بررسی و تصمیم مقتضی را اتخاذ و اعمال نماید (513)
 
عالمانه
۱۳۹۴-۱۰-۲۹ ۲۲:۲۹:۵۴
امروزه كه جنگ نرم تهديدي جديست و از ابزارهاي مهم آن هم رسانه است مي طلبد سازمان نظارتي داشته باشيم كه عالمانه تهديدات را شناسايي و رصد كرده با سازكارهاي مختلف و متنوع و در عين حال متناسب به مقابله برخاسته اطلاعات عوامل رسانه اي خودي را بروز كند (1251)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۰۷:۲۰:۵۷
به طور افراطی ملیت به معنای ایرانیت تبلیغ می شود و حاصل این می شود که ما شاهد عناوینی مثل مکتب ایرانی و افتخار به آب و خاک و تحقیر دیگر اقوام باشیم که نتیجه دوری سایر اقوام مسلمان از ملت مسلمان ایران است . این در حالی است که معیار کرامت از منظر فرهنگ قرآنی ، تقواست . حال بنگریم کدام معیار مسلمانان را به هم نزدیک می کند ؟ اصلاح معیار بسیار اساسی است . (496)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۱:۵۳:۱۵
اگر ورودی فتنه ها را نشناسیم و نبندیم ، زیان بینی طبیعت ماجراست . امیر المومنین علیه السلام در خطبه 50 نهج البلاغه سرآغاز را معرفی کرده است . (498)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۴ ۰۹:۳۵:۱۸
هوا و هوس محوری باعث شد اواسط جنگ آوازها و آهنگ ها تغییر یابد و از ضربات بسیار موثر همین بود (501)
 
تناسب و ديگر شرايط
۱۳۹۴-۱۱-۰۱ ۲۲:۳۹:۴۰
شكي نيست كه اشعار عرفاني يكي از عالي ترين مظاهر ادبي و عرفانيست اما از سوي ديگر نيز شكي نيست كه فهم درست بسياري از اين اشعار نيازمند طي مقدمات ، داشتن اطلاعات پيشينه اي مناسب و آگاهي از اصطلاحات عرفانيست لذا در برنامه پخش آنها مي بايست نكاتي مورد توجه و لحاظ شود از جمله (1) براي مخاطب خاص خود و در برنامه ويژه آن پخش شود (2) اشعار مذكور به شيوه معنوي و نه به روش لاابالي گرايانه و رقص محورانه تهيه و پخش شود . (1255)
 
گذشته و نتيجه كنوني
۱۳۹۴-۱۱-۰۲ ۱۵:۲۱:۰۵
خاطرم هست حدود 20 سال قبل كه بنا به مسئوليت و حشر و نشر با عزيزان آموزش و پرورشي ، با برخي از معلمان ادبيات فارسي صحبت مي كردم و از آنها مي پرسيدم كه ، دانش آموزان چه برداشتي از اشعار عرفاني مندرج در كتاب ها دارند ؟ پاسخ مي شنيدم كه ، آنها از تعابيري همچون چشم ، ابرو ، زلف و ... معناي ظاهري آنها را تصور مي كنند و اين كه ، تفهيم آن معاني بلند و ظريف بسيار دشوار بلكه بيشتر اوقات ناممكن است ، هميشه برايم اين سوال مطرح بود كه ، چرا امكانات و ظرفيت هاي آموزش بينان چندان مورد مداقه قرار نمي گيرد ؟ تازه اينجا دانش آموزان دبيرستاني رشته انساني بالنسبه از پيشينه اطلاعاتي يكساني برخوردارند ، اما در مخاطبان صدا و سيما كه طيف هاي مختلف سني ، آموزشي و ... مي باشند ، مساله دشوارتر مي شود و مسئوليت و حساسيت آن فزونتر مي گردد آيا اينجا به دقت و درستي برنامه ريزي و برنامه سازي مي شود ؟ آيا گرايشات نادرست جنسي و بد پوششي ها مورد توجه است ؟ اگر چنين كساني برداشت درستي از اشعار عرفاني داشتند و احساس متناسب با آن را مي داشتند بدين وضعيت مبتلي مي شدند ؟ در اينجا تاثير رسانه هاي بيگانه به هيچ وجه انكار نمي شود اما نبايد بيشتر مراقب بود تا همسازي صورت نپذيرد ؟ (1256)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۲ ۲۱:۰۸:۰۵
افتتان سیاسی و انحراف اعتقادی پیامد افتتان فرهنگی است یکی از مصادیق افتتان فرهنگی محور قرار گرفتن خوشایندی نفسانی در مورد مسموعات است در این جاست که غنا و موسیقی به میدان آمده و آدمی را در نهایت انحطاط به سقوط می رسانند (530)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۶:۴۶:۳۰
این نهایت انحطاط را در روایات متعدد متذکر شده اند مثل این روایت که : غناء نفاق را به ارث می گذارد . از امام صادق علیه السلام . روایتی دیگر از امام باقر و امام صادق علیهماالسلام که می فرمایند : غناء لانه نفاق است. همین طور روایتی از رسول اکرم صلی الله علیه و آله که می فرماید : همان گونه که آب سبزه را می رویاند غناء نیز نفاق را در قلب می رویاند . آیا درجه سقوطی پایین تر از نفاق سراغ داریم ؟ میزان الحکمه عنوان غناء باب میراث الغناء (533)
 
چه خبر است ؟
۱۳۹۳-۱۰-۰۹ ۱۷:۲۴:۲۴
چند روز پیش شنیدم خانمی از رادیو ایران برنامه قبل از اذان ظهر را مجریگری می کرد . نظارتی هست ؟ لابد این هم سبک زندگی اسلامی است و ما تازه می فهمیم ! (626)
 
؟
۱۳۹۳-۱۰-۱۷ ۲۲:۰۷:۴۴
در گذشته سخنرانی های رهبری فرزانه انقلاب را پس از بخشهای خبری رادیو ایران تا 24 ساعت پخش می کردند اما الان ... ؟ (651)
 
صلوات غراي مجالس مذهبي
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۰۸:۱۴:۵۰
چرا صلوات غراي مجالس مذهبي در برنامه هاي رسانه هايي مثل راديو معارف و راديو قرآن به صورت پر رنگ مورد استفاده قرار نمي گيرد ؟ (860)
 
صداي زندگي
۱۳۹۴-۰۸-۱۶ ۱۴:۴۶:۵۴
چرا صداي راديو تلاوت كشورهاي عربي خليج فارس به اين جا مي رسد ولي راديو تلاوت خودمان ... ؟ مگر قران كتاب زندگي نيست ؟ صداي زندگي مي بايست 24 ساعته و به راحتي و در همه جا شنيده شود ؟ (1204)
 
پوزش
۱۳۹۴-۱۱-۰۱ ۰۶:۵۹:۵۵
علامت سوال آخري به اشتباه نوشته شده است (1254)
 
۱۳۹۵-۱۲-۳۰ ۱۶:۱۹:۱۴
گوش شنوایی در صدا و سیما گویا برای چنین دغدغه ها و درخواستهایی وجود ندارد . (1897)
 
۱۳۹۶-۰۱-۰۲ ۰۹:۵۱:۰۷
امام راحل رضوان اللّٰه تعالی علیه در غالب سوالهایی که از ایشان در رابطه با موسقی صداوسیما شده است ، ابتدا می فرمایند : موسیقی مطرب حرام است و بعد می فرمایند که : صداهای مشکوک اشکالی ندارد .
آدرس : جلد دوم استفتائات امام ، بین سوالات ۲۵ تا ۴۵ از بخش مکاسب محرمه ، صفحه ۱۱ تا ۱۸ ، چاپ اول دفتر انتشارات اسلامی .
و این نشان می دهد که موسیقی صدا وسیما را نمی شود بی دغدغه گوش کرد و می بایست مواظب قلب و روحمان باشیم (1905)
 
سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
۹ رمضان ۱۴۴۵
19 March 2024