شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 18 May 2024
جمعه ۷ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۰۳
کد مطلب : 32494
دبیر شورای عالی حوزه های علمیه گفت: امروزه ۲۷ هزار مسجد هر شب برنامه تلاوت قرآن پس از نماز را انجام می دهند، ولی مردم را باید با مفاهیم و علوم قرآن به حدی آشنا کنیم که در زندگی روزمره آنها تاثیربگذارد.
انتظارات مردم از اساتید حوزوی به ویژه مفسران کشور بسیار بالا است
به گزارش تابش کوثر، آیت الله مقتدایی در گردهمایی اساتید اعزامی مجمع عالی تفسیر در ماه رمضان در دارالقران علامه طباطبایی در قم گفت: به برکت بیت شریف علامه و خلوصی که ایشان داشتند، سفره الهی در این موسسه گسترانیده شده است و درس تفسیر و آشنا کردن مردم با علوم قرآن از ناحیه این منزل به سراسر کشور می رسد.
وی افزود: مردم ما امروزه نیاز بسیار بیشتری با آشنا شدن با کلام خدا دارند؛ امروزه ۲۷ هزار مسجد هر شب برنامه تلاوت قرآن پس از نماز را انجام می دهند، ولی مردم را باید با مفاهیم و علوم قرآن به حدی آشنا کنیم که در زندگی روزمره آنها تاثیربگذارد.
وی گفت: مرحوم آیت الله محقق داماد روزی خطاب به طلاب فرمود، که مبلغان در ماه رمضان باید مباحثی را مطرح کنند که به درد مردم بخورد؛ این جمله آخرین کلام ایشان نسبت به طلاب بود.
دبیر شورای عالی حوزه بیان کرد: به همین دلیل مفسران باید در تفسیر قرآن کریم آیاتی را انتخاب کنند که نیاز مردم هر منطقه ای که در آن فعالیت می کنند را برطرف کند؛ باید به شکلی کار کنید که در پایان جلسات متوجه تفاوت هایی در مردم شوید.
آیت الله مقتدایی گفت: انتظارات مردم از اساتید حوزوی به ویژه مفسران در مناطق مختلف کشور بسیار بالا است و به همین دلیل مبلغان باید مردم را ر با اسلام ناب آشنا کنند و آنها را به مسیر اصلی اسلام راستین هدایت کنند.
وی با اشاره به دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری با رهبر انقلاب افزود: رهبر انقلاب در این دیدار فرمود، این مسیر، مسیر اسلام راستین است و فرمودند که معنای انقلابی بودن، همان تقوا و بصیرت و شجاعت و صراحت داشتن است.
وی گفت: نتیجه اقداماتی که مفسران مبلغ انجام می دهند آن است که مردم با کلام خدا و علوم اهل بیت(ع) را آشنا کنند که این مسیر همان راه انبیای الهی است، زیرا انبیای الهی همین مسیر را دنبال می کردند.
دبیر شورای عالی حوزه بیان کرد: علمای دین با تبلیغی که در راه خدا انجام می دهند به مقامی می رسند که در روایات ما بیان شده است که چنین مبلغی یک درجه از انبیا پایین تر است و اگر یک مبلغ بتواند چنین تبلیغی با چنین کیفیتی داشته باشد از رستگاران خواهد بود.
آیت الله مقتدایی گفت: امام راحل بیان می فرمود، رسوایی واقعی در قیامت برای عالمان این است که ممکن است مردم به واسطه علمی که از عالمان آموختند، به بهشت بروند، ولی همین عالمان به واسطه عمل نکردن به این علم به جهنم بروند و در روز قیامت همین مردم از بهشت به آنها بنگرند و این حال عالم بی عمل را ببینند.
وی افزود: امام علی(ع) فرمود، به والله هیچ چیز به شما(مردم ) نگفتم مگر آنکه پیش از شما به آن عمل می کردم یا در عمل به آن از شما سبقت می گرفتند؛‌ این مشی ولایی باید در تمام مبلغان و علما ساری و جاری باشد؛‌طلاب و مبلغان باید همیشه از خداوند توفیق عمل به مبانی که از دایره معارف دین به مردم می گویند را طلب کنند.
نائب رئیس جامعه مدرسین گفت: طلاب و مبلغان باید بدانند که اعزام در ماه رمضان یک اعزام ویژه است و باید شان این اساتید در استان های کشور حفظ شود و مسئولان استان باید زمینه را برای انجام بهتر ماموریت تبلیغی این اساتید تفسیر ایجاد کنند؛‌حتی مسئولان استانی نیز باید برای حمایت از این کرسی های علمی و تفسیری در این جلسات حضور یابند.
۶۳ مفسر حوزوی در ماه رمضان به سراسر کشور اعزام می شوند
حجت الاسلام والمسلمین سید مرتضی میرکتولی هم در گرهمایی اساتید تفسیر حوزه در درالقرآن علامه طباطبایی گفت: امسال برنامه اعزام اساتید تفسیر به سراسر کشور و در ایام ماه مبارک رمضان برگزار می شود.
عضو شورای مرکزی مجمع عالی تفسیر حوزه بیان کرد: برنامه اعزام مفسران سال گذشته به همت سازمان تبلیغات اسلامی انجام شد و یکی از بهترین برنامه های تبلیغی کشور بود و این موفقیتی که در سال گذشته ایجاد شد، باعث رشد این فضا و این ظرفیت شد.
وی افزود: امسال در ۶۳ شهر در تمام استان های کشور جلسات تفسیری به همت این اساتید ایجاد می شود؛ سال گذشته این اساتید در مراکز استان ها خدمت رسانی تفسیری کردند، ولی امسال دو استاد به هر استان اعزام می شوند؛ سال گذشته در شهر قم چنین برنامه های وجود نداشت ولی امسال دو کرسی درس تفسیر در مرکز شهر و شهرک پردیسان در ماه مبارک رمضان نیز برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین میرکتولی اظهارکرد: سال گذشته اساتید چندین برنامه ثابت در مراکز مختلف داشتند که تعداد این برنامه ها به ۱۸ تا ۲۰ برنامه در مراکز مختلف استانی و شهری می رسید که نشان از رشد این فعالیت در مراکز استان ها داشت.
عضو شورای مرکزی مجمع عالی تفسیر حوزه بیان کرد: امسال علاوه بر این مراکز، برنامه تفسیری ویژه قضات دادگستری نیز در مراکز استان ها و شهرهای مختلف کشور برگزار خواهد شد.
وی افزود: امسال برنامه های صداوسیما نیز میزبان حضور اساتید تفسیر خواهند بود و برنامه های مختلفی در سطح کشور ویژه تفسیر قرآن پخش خواهد شد.

۵۰ هزار مبلغ در ماه رمضان به سراسر کشور اعزام می شوند
حجت الاسلام والمسلمین حسین روحانی نژاد هم در گرهمایی اساتید تفسیر حوزه در درالقرآن علامه طباطبایی گفت: ۵۰ هزار مبلغ در ماه رمضان، در سراسر کشور سامان دهی خواهیم کرد.
وی افزود: اعزام اساتید تفسیری برای شکل گیری حلقات تفسیری، یک اعزام ویژه است و هدف اصلی ما این است که روزی فرابرسد که بحث تفسیر در سراسر کشور متناسب با فهم عمومی مردم دایر شود و به شکل پایدار نیز این جلسات تفسیری برگزار شود.
معاون سازمان تبلیغات اسلامی بیان کرد: امسال از اولین روز ماه رمضان این برنامه ها آغاز خواهد شد و تا پایان ماه رمضان ادامه خواهد داشت؛ تبلیغات محیطی پیرامون جلسات تفسیری در مرکز استان و دومین شهر بزرگ استان ها انجام می شود و از طریق صداوسیما نیز این اطلاع رسانی انجام می شود.
وی گفت: اولویت اصلی در این برنامه های تفسیری، بحث تفسیری است، ولی قطعا از پتانسیل اساتید تفسیری برای پاسخ به شبهات، گفتمان های دانشجویی و... استفاده می شود؛ همچنین مباحث تفسیری اساتید در صداوسیمای استان ها نیز پخش می شود.
حجت الاسلام والمسلمین روحانی نژاد اظهارکرد: سال گذشته برنامه های مفیدی در استان های کشور انجام شد که امیدواریم امسال نیز این برنامه ها پرشورتر و با رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت انجام شود. س/110

https://tabeshekosar.ir/vdcbaabf.rhb59piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما